Itin aktyvus metas

Sekmadienis – itin aktyvus metas, kai aplanko praregėjimas ir akimirksniu viskas tampa aišku. Tinka priimti žaibiškus sprendimus, veikti ekspromtu. Būkite linksmi, pokštaukite, džiaukitės, linksminkitės. Prisiminkite vaikystę, susitikite su senais draugais. Daugiau laiko skirkite savo vaikams. Gera diena meilės pasimatymams. Tiesa, sekmadienį nepatartinos rizikingos pramogos. Ir venkite ginčų – galite susipykti ir dėl neesminių dalykų, nepriekabiaukite – juk svetimoje akyje ir krislas virsta rąstu. Būkite atsargesni kelyje. Svarbi atida dirbant su aštriais įrankiais, ginklais, degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.

Sekmadienio rytą 4 val. 46 min. Marsas įeis į Avino ženklą ir juo judės itin ilgai, net iki 2021 m. sausio 6 d. Šiame ženkle Marsas šeimininkas, tad jo savybės pasireikš visa jėga, suspindės visomis spalvomis – nuo drąsos iki akiplėšiškumo, nuo riteriškumo iki šiurkštaus stipresniojo principo. Nesivelkite į buką konkurencinę kovą, stenkitės nereaguoti į provokacijas – neliks jėgų eiti iki galo arba pasiekus pergalę ja pasinaudoti ir ją išlaikyti. Tai įkvėpimo metas ieškantiems neatrastų kelių, įdomių idėjų. Tai vyrų ir vadovų, kariškių, sportininkų, apskritai visų kovotojų jėgos laikas. Norėtųsi pridurti, kad šiemet Marsui judant Avino ženklu iki spalio 21 d. teks susidurti su ne itin smagia Juodojo Mėnulio kaimynyste, skatinančia tamsiąją agresijos pusę. Dabar mokėjimas nepasiduoti provokacijai, reaguoti adekvačiai taps lemtingas. Iki vėlyvo rudens taikiai spręsti konfliktus (tiek asmeniniu, tiek valstybiniu lygmeniu) bus sunkus, bet esminis uždavinys.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Itin reikšmingi išgirsti ar perskaityti žodžiai, pamatyti žmonės. Puiku buvo regėti grybus – turtas, sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia, vaisius, uogas valgyti – šaunios pažintys.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti – vienatvė, liūdesys; sagą pamesti – liga; netyčia sulyti – apsaugos praradimas; raktą pamesti ar sulaužyti – finansiniai nuostoliai, artimo žmogaus netektis; juoda, mėlyna.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei jums pokštą kas nors iškrėstų – sėkmė; jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena; ryškios, šiltos spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis lemtingas – jūsų šeimininkas Marsas įeis į Aviną, tapsite Zodiako lyderiais. Kad savo jėgą panaudotumėte tinkamai, stenkitės atidžiau įsiklausyti į sutuoktinio žodžius.

Jautis (04 21–05 20). Galite patirti retų įspūdžių, sužinoti vertingų dalykų ir įgyti įdomių draugų. Puikūs susitikimai, geri pasiūlymai. Neoficiali aplinka bus naudinga sprendžiant sudėtingą dalykinę problemą.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį jums pavyks suprasti, kad buvote neteisūs, kai niurzgėjote, ir nuoširdžiai pasidžiaugti, kad jūsų gyvenimas klostosi kuo puikiausiai.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis neblogas kelionėms ir viešnagėms pas draugus, giminaičius. Sekmadienis, pirmadienis palankūs atviram pokalbiui su tėvais. Tiesa, nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Liūtas (07 23–08 22). Šiandien puikiai pavyks kažko atsisakyti ar pakeisti tai, ką jau seniai norėjote – tai gerojo virsmo diena.

Mergelė (08 23–09 22). Nuo sekmadienio išaugs konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų ir avarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Suskubkite atsiprašyti, taikytis su sutuoktiniu, jei buvote apsipykę.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį būkite atsargesni ir atidesni, kad ir kuo užsiimsite, nes dėl pražiopsotos smulkmenos galite turėti rūpesčių.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį aplankykite senus draugus – tai bus geriausias poilsis. Diena žada netikėtumų, malonių staigmenų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pamirškite rūpesčius, atsiribokite nuo bet kokių reikalų – savaitgalis puikus išvykti kur toliau nuo namų, aplankyti seniai matytus draugus, giminaičius. Sekmadienį galite būti pernelyg kritiški, reiklūs.

Vandenis (01 20–02 18). Daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui. Jei esate susipykę, kreipkitės pagalbos į bendrą draugą.

Žuvys (02 19–03 20). Šiandien būkite dosnūs, malonūs ir jus ims džiuginti viskas, kas vyks aplinkui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą