Naujas gyvo „Auksinio proto“ sezonas Alytuje ir visoje Lietuvoje

Naujasis sezonas – jau keturioliktas – prasideda kitą antradienį, rugsėjo 8-ąją ir, jei leis aplinkybės, tęsis iki gruodžio 1-osios. Sezono finalas – planuojamas gruodžio 5 dieną (finalo miestas – Kaunas).

Iš trylikos jūsų sužaistų žaidimų šiame sezone skaičiuosime vienuolika geriausių jūsų pasirodymų, kurie lems jūsų (ne)patekimą į finalą. Į sezono finalą pateks:

a) TOP15 didžiųjų miestų komandų;
b) TOP15 mažųjų miestų komandų;
c) bent penkios mažųjų miestų komandos, laimėjusios savo miesto įskaitą, tačiau nepatekusios į TOP15;
d) XII sezono čempionai STANDSEILBAHN (Kaunas) (su sąlyga, jog bus sužaidę 3/4 visų sezono žaidimų).

Savaime suprantama, gyvą „Auksinį protą“ galima žaisti ne tik dėl patekimo į finalą. Todėl kviečiame prisijungti visus – ir jaunus, ir vyresnius, ir naujus, ir mūsų senbūvius, ir visus kitus, kurių čia nepaminėjome.

Kaip patekti į gyvą „Auksinio proto“ žaidimą?

Jei jau esate žaidę mūsų žaidimuose anksčiau, tuomet pildyti registracijos anketos jums nereikia. Mažųjų miestų komandos turėtų registruotis per savo miesto koordinatorių / vedėją, o Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos komandos iki porytojaus gaus laiškus su divizionų vietomis (Vilniuje ir Kaune yra divizionų pasikeitimų) ir kvietimu registruotis.

Jei dar nesate žaidę pas mus, tuomet kviečiame jus pildyti šią anketą:

https://www.auksinisprotas.lt/protmusio-registracija-auksinisprotas/?fbclid=IwAR290ibZ02epPGUE3fC5SASTyzA2aelNR4ZIVpj3vv2lxG2DOkEsDRwWws0

Užpildžius ją su jumis susisieksime, paaiškinsime žaidimo taisykles bei nurodysime, kur jums reikės atvykti pirmą kartą. Taip pat primename, jog registruotis į žaidimą galima bet kuriuo sezono metu ir žaisti tiek, kiek jums norisi. Svarbu: jei registravotės iki šios akimirkos, tačiau atsako dar negavote – nepergyvenkite, susisieksime su jumis per artimiausias kelias dienas.

Matote miestų sąrašą ir nerandate savojo miesto? Kviečiame prisijungti! Susisiekite su mumis per žemiau pateiktą formą ir mes (su jūsų pagalba) padarysime viską, kad jūsų miestas atsirastų mūsų žaidimo žemėlapyje:

https://www.auksinisprotas.lt/?fbclid=IwAR31zDkluKnHRkkmTtlBHHCL_FHBkL5fraVDVyCTTWtaCSZPn8bLNNIm0iQ#kontaktai

Taip pat – jei neturite komandos, o norite žaisti, galite registruotis ir kaip pavienis(-ė) žaidėjas(-a) per jau anksčiau minėtą kontaktų formą arba rašykite komentarą tiesiai čia, šio įrašo apačioje.

LABAI SVARBU: nesvarbu, kuriame mieste žaidžiate, tačiau primename, jog į visas žaidimo vietas privaloma atvykti su veidą (burną ir nosį) dengiančia kauke. Ačiū, kad rūpinatės savimi ir savo aplinka!

Liko savaitė iki kol susitiksime žaidimo vietose. Mes labai jūsų pasiilgome, tad lauksime grįžtant ar prisijungiant – antradienio vakarus švęsime kartu!

Ir bene svarbiausia naujiena - šiais metais mes keliamės į visiškai naują erdvę ir antradienio žaidimai vyks - "Dzūkų Alaus restorane" Vilniaus g. 35, Alytus. 

Daugiau informacijos 

https://www.auksinisprotas.lt/

https://www.facebook.com/auksinisprotas/

 

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą