Žygiai sugrįžta!

Negana to, kad žygis Nemuno kilpomis'20 su Gjensidige bus jubiliejinis – jau penktasis, tačiau kartu ir pirmasis po karantino. Todėl šįkart pristatome atsinaujinusį žygį, kurio tikslas  laukinės Nemuno pakrantės, o šūkis – žygiai pakylėja! Čia sutalpiname dvi reikšmes: tą gerą pakylėjantį jausmą įveikus savo užsibrėžtus kilometrus ir išskirtinę starto ir finišo vietą – Pociūnų aerodromą kur jūsų taip pat laukia galimybė paskraidyti lėktuvais ir pamatyti Nemuno kilpas iš paukščio skrydžio.

Primename, kad vietų skaičius bus kaip niekada ribotas, todėl prašysime atsakingai pažiūrėti į savo startavimo laiko rėžius! Nepraleiskite progos rezervuoti vietos žygyje „early bird“ kainomis.

MARŠRUTAI

Visiškai kitaip. Išskirtinė starto ir finišo vieta – Pociūnų aerodromas suformavo sąlygas parodyti jums iki šiol dar netyrinėtą kitą Nemuno vingio pakrantę. Žygio išskirtinumas – laukiniai, mažiau paliesti Nemuno kilpų krantai, todėl galėsite pasijausti būdami tikrais atradėjais. O žygiuodami jaukiu Pociūnų aerodromo pakraščiu, gėrėsitės kylančiais ir besileidžiančiais lėktuvais. Tinka žygiuoti su vaikiškais vežimėliais.

Dar daugiau laukinio Nemuno. Kaip ir 11 km maršruto dalyvių jūsų laukia tie patys dar nematyti laukiniai Nemuno krantai. Negana to, jūsų sąraše atsidurs ir atokiau esantis Kalvių miškas, kuriame galėsite susipažinti su jį apglėbusia dar viena laukine Nemuno kilpa. Na, o jūsų starto ir finišo simboliu išliks Pociūnų aerodromas. Tinka žygiuoti su vaikiškais vežimėliais.

Aukso viduriukas. Pasirinkę šį maršrutą tyrinėsite dar vieną Nemuno kilpą, išsirangiusią Druskų miške. Čia jūsų lauks tiek vaizdas į kitąpus kranto esantį Birštoną, tiek čia pat esančią buvusią Birštono turizmo bazę, kuri savu laiku per metus sutalpindavo iki 15 tūkst. turistų ir buvo tikra sovietmečio turizmo pažiba. Finišo tiesioji jūsų lauks išvydus romantiškai jaukų Pociūnų aerodromą.

Nieko nepraleidžiant. Žygiuodami šiuo maršrutu išvysite viską, ką sudėjome į pirmuosius tris maršrutus, todėl galima sakyti, kad lyginant su jais – nieko nepraleisite. Jūsų lauks tiek laukinės Nemuno pakrantės, tiek tos, kuriose galima iš tolo stebėti Birštono miesto gyvenimą. O taip pat galėsite palyginti Kalvių ir Druskų miškų išskirtinumus. Neganto to, jus pasitiks kylantys ir besileidžiantys Pociūnų aerodromo lėktuvai.

 

Daugiau nei bet kas kitas. Jūsų laukia visi iki šiol minėti maršrutų akcentai ir ilgiausios trasos iššūkis. Jūs būsite vieninteliai, kurie keltuku kelsis į Birštoną ir čia žygiuos visų pamėgtomis Žvėrinčiaus miško pakrantėmis. Taip pat pražygiuosite kasmet vis labiau gražėjančiomis Nemuno pakrantėmis Prienuose. Negana to, pamatysite išskirtinę vietą – Paukščių salą, kurioje įsikūrusios vienos didžiausių Lietuvoje mažųjų ir upinių žuvėdrų kolonijos. Na ir, žinoma, starto ir finišo simbolis – Pociūnų aerodromas.

O jeigu šįkart bendra veikla su kolegomis būtų žygiavimas?  Ypatingai dabar, kai buvimas gryname ore dar labiau vertinamas. Pastaruoju metu tokių užklausų iš įmonių sulaukiame vis dažniau, todėl nusprendėme tuo imtis iš peties! 

Mūsų tikslas – sukurti įsimintiną žygiavimo gamtoje patirtį, ją papildant įvairiomis pramogomis bei užduotimis. Čia visą dėmesį skirsime jūsų įmonės norams, kad kartu sukurtume svajonių žygį, kuris vienytų. Taigi, kaip mes tai darome?

Trenkturas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą