Vaisių salotos vietoje glaistytų sūrelių
Šios vaisių salotos labai skanios ir su jomis gaunate visą rytui reikalingą energiją. Jeigu šias vaisių salotas ruošiate žiemą – pridėkite grietinės ir apie 10 vnt. anakardžio riešutų, kad jaustumėtės sočiau. Jums reikės:
30 gramų varškės,
0,25 litro riaženkos,
1 valgomojo šaukšto medaus,
cinamono, kardamono ir kitų prieskonių pagal skonį,
1 obuolio,
1 nektarino,
saujelės šviežių aviečių,
8 graikiškų riešutų puselių,
žiupsnelio džiovintų spanguolių,
žiupsnelio džiovintų tropinių vaisių mišinio,
žiupsnelio džiovintų abrikosų,
1 arbatinio šaukštelio čijos sėklų.
Į indą supilkite riaženką ir medų, išmaišykite, kad medus ištirptų. Įdėkite varškės ir išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite. Nulupkite ir supjaustykite obuolį, supjaustykite nektariną ir suberkite į riaženkos bei varškės mišinį. Suberkite avietes. Suberkite visus džiovintus vaisius, riešutus ir čija sėklas.
Komentarai
Komentarų nėra