Trapūs ir labai skanūs tinginių sausainiai nuo stalo dingsta tarsi vėjas

Sluoksniuotos tešlos sausainiai „Palmės“

Reikės:

sluoksniuotos tešlos

0,25 puodelio cukraus

1 a. š. cinamono

Kaip gaminti

Išvyniokite tešlos lakštą, šiek tiek pakočiokite, padalinkite į dvi ar keturias dalis – priklauso nuo to, kokio dydžio sausainių norite.

Apibarstykite cukrumi ir cinamonu.

Pradedant ilgesniais kraštais suvyniokite tešlą link vidurio.

Supjaustykite maždaug 7 mm storio griežinėliais, sausainius išdėliokite ant skardos (palikite didesnius tarpus) ir kepkite iš anksto įkaitintoje 190 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

Tuomet sausainius atsargiai apverskite ir kepkite dar 5–10 minučių, kol pasidengs gražia auksine plutele, o cukrus karamelizuosis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą