Be galo skanus desertas – sveikas tinginys: mažiau kalorijų, be pieno produktų

Ingredientai:

2 (po 170 g) pakelių sausainių;

250 g kokosų kremo (naudojau „Santa Maria“ 24 proc.);

100 g juodojo šokolado (geriausia naudoti 70 proc. kakavos);

saujos graikinių riešutų;

saujos džiovintų spanguolių;

žiupsnelio vanilinio cukraus.

Gaminimas:

Dideliame dubenyje sausainius rankomis sutrupinkite iki nedidelių trupinių. Peiliu sukapokite riešutus, pasmulkinkite spanguoles. Viską išmaišykite. Į prikaistuvį supilkite kokosų kremą, sudėkite šokoladą ir viską atsargiai ištirpinkite ant neaukštos kaitros. Įberkite žiupsnelį vanilinio cukraus. Šokolado masę supilkite ant sausainių, viską sumaišykite. Į keksų kepimo formą įdėkite maistinę plėvėlę, sukrėskite tinginį. Paspauskite į apačią, išlyginkite. Padėkite nakčiai į šaldytuvą. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/skonis/pasigamink/2024/03/11/news/astrus-avinzirniai-nustebins-skoniu-paivairins-ir-pavakarius-ir-salotas-30555051

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą