Be galo skanus desertas – sveikas tinginys: mažiau kalorijų, be pieno produktų
Ingredientai:
2 (po 170 g) pakelių sausainių;
250 g kokosų kremo (naudojau „Santa Maria“ 24 proc.);
100 g juodojo šokolado (geriausia naudoti 70 proc. kakavos);
saujos graikinių riešutų;
saujos džiovintų spanguolių;
žiupsnelio vanilinio cukraus.
Gaminimas:
Dideliame dubenyje sausainius rankomis sutrupinkite iki nedidelių trupinių. Peiliu sukapokite riešutus, pasmulkinkite spanguoles. Viską išmaišykite. Į prikaistuvį supilkite kokosų kremą, sudėkite šokoladą ir viską atsargiai ištirpinkite ant neaukštos kaitros. Įberkite žiupsnelį vanilinio cukraus. Šokolado masę supilkite ant sausainių, viską sumaišykite. Į keksų kepimo formą įdėkite maistinę plėvėlę, sukrėskite tinginį. Paspauskite į apačią, išlyginkite. Padėkite nakčiai į šaldytuvą. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/skonis/pasigamink/2024/03/11/news/astrus-avinzirniai-nustebins-skoniu-paivairins-ir-pavakarius-ir-salotas-30555051
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra