Gaminama penkias minutes, suvalgoma dar greičiau: šio marinuotų pomidorų recepto paprašys visi svečiai

Ingredientai:

Vyšniniai pomidorai – 500 g petražolės, žali svogūnai, bazilikas česnakas – 5–7 skiltelės kalendra – 1 šaukštelis pipirai – 0,5 šaukštelio vanduo – 500 ml druska – 1 šaukštas cukrus – 1 šaukštas pomidorų pasta – 150 g actas – 2–3 šaukštai

Marinuotų pomidorų gaminimas:

Pomidorus supjaustykite per pusę. Susmulkinkite žoleles. Prie žolelių pridėkite kalendrą, pipirus, sutrintą česnaką. Gerai išmaišykite. Į vandenį įdėkite druskos, cukraus, pomidorų pastos, acto, išmaišykite iki vienalytės masės. Į stiklainį sluoksniais sudėkite žoleles ir pomidorus, užpilkite vandeniu su pomidorais. Palikite šaldytuve mažiausiai per naktį. Skanaus!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą