Paprasta gudrybė, kur laikyti maistinę plėvelę: vynioti ją bus daug lengviau

Internete dabar daugybė praktiškų patarimų, kaip palengvinti kasdienybę. Vienos idėjos pasiteisina, kitos nelabai, tad leiskite pasidalinti tikrai praktiška rekomendacija. 

Visi, kas yra susidūrę žino, kaip kartais erzina, kai reikia pasinaudoti maistinės plėvelės ritiniu. Pirmiausia, reikia atkrapštyti jos galą, kuris kartais būna prilipęs it lipni juostelė. Vyniojant, jei plevelė itin lipni, ne ką lengviau – maistinė plėvelė veliasi apie rankas, žirkles, ją sunku tiesiai uždėti ir nukirpti. Socialinio tinklo „TikTok“ vartotoja Sindey Raz pasidalijo genialiu sprendimu – maistinės plėvelės ritinį laikyti šaldiklyje. Kai plėvelė yra kambario temperatūros, ji yra minkštesnė, lipnesnė, todėl taip sunku su ja dirbti. Kai plėvelę atvėsusi, daug lengviau ją išvynioti, apdengti puodą su likučiais ar kitur panaudoti. 

Tiesa, kai kurie komentatoriai pastebėjo, kad tai, jog maistinė plėvelė limpa mažiau, ne visada yra gerai, nes tada ja sunkiau kažką apvynioti. Pasak idėjos autorės nebūtina maistinės plėvelės ritinį laikyti šaldiklyje nuolat, eksperimentas pavyko palaikius ir valandą, bet iš kitos pusės – niekada nežinai, kada jos prireiks, tad vietoje stalčiaus nuo šiol maistinę plėvelę kiškite į šaldiklį. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą