Lazdijų rajono savivaldybės meras išpildė vaikų svajones

Artėjant gražiausioms metų šventėms visi geros valios žmonės buvo kviečiami padėti įgyvendinti sudėtingomis socialinėmis sąlygomis gyvenančių vaikų kalėdinius troškimus. Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis, ne vienerius metus aktyviai palaikantis socialinio projekto „Vaikų svajonės“ idėją, šiemet taip pat išsvajotomis dovanomis pradžiugino projekte užsiregistravusius mažuosius Lazdijų rajono gyventojus. Prie šio projekto šiais metais prisidėjo ir savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Jonas Stankevičius.

„Turime būti bendruomeniški ir jautrūs, kuomet kalbame apie nuoširdžias vaikų svajones, ypač tų, kurie jaučia socialinę atskirtį. Mūsų visų pareiga prisidėti prie pilietiškos ir neabejingos visuomenės kūrimo. Juk geri darbai, kuriems susiburiame draugėn, yra viena prasmingiausių žmogaus veiklų“, - keliaudamas su dovanomis pas mažuosius svajotojus kalbėjo Lazdijų rajono savivaldybės meras A. Margelis.

 Šiais metais dovanos pasiekė mažuosius gyventojus iš Lazdijų miesto, Lazdijų, Seirijų, Veisiejų ir Kapčiamiesčio seniūnijų.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą