Žaliavos – ne vienintelis veiksnys, nuo kurio priklauso baldų kainos

Kalbant apie namų įrengimą, verta akcentuoti, kad baldai – viena svarbiausių investicijų, todėl, nieko keista, kad daugelį domina jų kaina. Vis dėlto, dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad dauguma žmonių vis dar yra įsitikinę, kad jog būtent žaliava yra vienas svarbiausių veiksnių, lemiančių šių gaminių kainą. Žaliavos – iš tiesų svarbios, tačiau ne vienintelės. Tad pats metas atkreipti dėmesį ir į dar kelis veiksnius, kurie turi didžiulės įtakos baldų kainai.

Dizainas

Nereikia ir sakyti, dizainas – taip pat svarbus veiksnys. Šiandien galima įsigyti ypač įvairaus dizaino baldų. Tačiau nepamirškite, kuo įmantresnis bus jų dizainas, tuo plačiau teks atverti ir piniginę. Kita vertus, nereikia apmiršit, kad tikrai netrūksta priežasčių, kodėl reikėtų mokėti daugiau ir įsigyti įmantraus dizaino baldus. Jie bus tokie puošnūs ir išskirtiniai, kad tikrai taps labiausiai dėmesį traukiančiais namų akcentais.

Nestandartiniai baldai kainuoja brangiau

Būtų galima išvardinti daugybę privalumų, kuriais žavi standartiniai baldai. Vienas jų yra tas, kad jie jau būna pagaminti, todėl viskas, ką pirkėjui tereikia padaryti, tai – tik nuspręsti, kurie iš jų turėtų atsidurti namuose. Žavi ir labai patraukli standartinių baldų kaina. Tačiau taip pat svarbu nepamiršti, kad būtent baldų kainos, yra įtakojamos šio kriterijaus. Norint pagaminti nestandartinius baldus, tenka skirti ne tik daugiau laiko ar energijos, bet ir neretai pasitelkti ypač inovatyvias technologijas, įmantrias dizaino vingrybes ar ieškoti išskirtinių žaliavų. Taigi, nieko keista, kodėl standartinių baldų kainos gali būti keliasdešimt procentų didesnės nei nestandartinių baldų kainos. Bet kokiu atveju verta prisiminti, kad baldai yra ilgaamžė investicija, todėl kaina neturėtų būti pats svarbiausias rodiklis – pirmenybę teikite išvaizdai, funkcionalumui bei kokybei.

UAB „Market Rats“ informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą