Kokius audinius rinktis rudens sezonui?

Šaltėjant orams pats metas peržvelgti savo drabužių spintą ir išsiaiškinti kokių garderobo detalių jums trūksta, kad galėtumėte sukurti tobulą rudens įvaizdį. Ne paslaptis, kad kiekvieną sezoną mados dizaineriai pristato ne tik netikėtų drabužių derinimo pavyzdžių, bet ir į mados olimpą iškelia tam tikrus audinius, kurie užkariauja greitosios mados parduotuves. Kiekvienas audinys žavi savo skirtingomis savybėmis. Dėl to verta pasidomėti iš kokio audinio geriausio rinktis pasiūtą tam tikros paskirties drabužį. Pavyzdžiui šiltas rudeninis paltas privalo ne tik sulaikyti šilumą, bet ir turėtų ilgai tarnauti, todėl svarbu rinktis ilgaamžiškumu išsiskiriančias medžiagas. Taigi paslėpkite visas vasarines sukneles ir pasidairykite į populiariausios šaltojo sezono audinius.

Moleskina

Tikriausiai vos keletas žmonių yra girdėję šį keistą audinio pavadinimą. Pažodžiui verčiant šį žodį iš anglų kalbos galėtume pagalvoti, kad jis yra susijęs su kūno apgamais, bet tai viso labo pasakiško grožio rudens tekstilė. Tai medvilninis atlaso audinys, kuris pasižymi tvirtumu, todėl iš jo dažnai yra gaminami ir darbo rūbai. Iš šios medžiagos pagamintos laisvalaikio suknelės yra minkštos, bet su jomis tikrai nesušalsite vakarėlių metų. Rudenį visada išlieka madingi sodrūs spalvų tonai: raudona, oranžinė, auksinė, ruda. Rudens šventėms rinkitės suknelę margintą lapų motyvais, kurie suteiks žavesio kiekvienai šaltojo sezono aprangai.

Satinas

Ant mados podiumo pasirodžius modeliams vilkintiems lengvas satino sukneles daugelis net nepagalvojo, kad tai taps viena populiariausių prekių tarp moterų. Satino suknelės pasižymi lengvumu, švelnumu, lengvai krenta ir tobulai priglunda prie kūno. Suknelės pagamintos iš šios medžiagos tinka visų figūrų moterims, todėl yra labai universalios. Satinas buvo labai mylimas ir vasaros metu, bet rudenį prie jo derinkite šiltus megztinius ir odinius aulinukus. Paskubėkite išsirinkti tobulą aulinukų apsilankę https://www.diavolesa.lt/76-aulinukai.

Oda

Tikriausiai niekas nenustebs šiame sąraše išvydęs odą. Iš jos gaminamos striukės, grubūs batai ir net kelnės yra nesenstanti klasika! Vis dėlto, šį sezoną rekomenduojama nebijokit eksperimentuoti su skirtingais audinio raštais ir spalvomis. Visiems įprastą juodą baikerio striukę iškeiskite į unikaliais piešiniais margintą odinį švarką, Jį galite dėvėti kartu su trumpais sijonais ir baltais marškiniais. Džiugu, kad vis daugiau mados pasaulyje yra kalbama apie natūralios odos ar gyvūnų kailio atsisakymą. Mada niekada neturėtų skatinti kenkti gyvūnams, dėl mūsų grožio suvokimo. Didelė dalis mados namų siūlo rinktis gaminius pasiūtus iš veganiškos odos. Dėvėdami šiuos drabužius galėsite didžiuotis, kad neprisidėjote prie nekaltų gyvūnų kankinimo.

Džinsas

Džinsinis audinys šį rudenį yra labai madingas. Iš jo gaminami ne tik pašiltinti švarkai, bet ir ilgos suknelės, kurios puikiai dera darbui biure. Rudeniui rekomenduojama įsigyti siaurus tamsių spalvų džinsus, kuriuos galėsite derinti prie ilgų batų. Taip pat, labai madinga rinktis ir džinsines liemenes. Liemenės kiekvienam įvaizdžiui suteikia daugiau struktūros, rafinuotumo. Prie liemenės priderinę baltus marškinius suteiksite įvaizdžiui oficialumo. Dėl to, kad džinsinis audinys yra dėvimas ištisus metus, vasarinius švarkelius galite priderinti prie storesnių suknelių ar šiltesnių palaidinių. Tokie drabužių deriniai puikiai tinka pereinamajam sezonui.

UAB „Market Rats“ informacija

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą