Premjera „Mažasis princas“ - Kalėdinė Alytaus teatro dovana

 

Alytaus miesto teatras šv. Kalėdų proga mažiems ir dideliems žiūrovams įteiks dovaną – spektaklį „Mažasis princas“, pagal Antoine De Saint-Exupery.

Mažasis jaukiai kuriasi teatre
Turbūt nesuklysime pasakę, kad daugeliui knygos mylėtojų Antoine De Saint-Exupery alegorinė pasaka „Mažasis princas“ kelia ypatingai šiltas emocijas. Istorija apie berniuką iš kitos planetos, apie jo tarpplanetines keliones ir pasakojimus apie žmogaus būtį, visame pasaulyje palietė ne vieno vaiko bei suaugusio širdį. Dažnam ji tapo gyvenimo knyga.
O dabar režisierė Andra Kavaliauskaitė Mažąjį, kaip jį švelniai vadina, apgyvendina Alytaus miesto teatro erdvėse. „Mažasis kol kas nedrąsus. Bet po truputį bando pažinti erdvę, kurioje apsigyvena. Šiuo metu tyrinėja sienas, lubas, kiekvieną teatre esantį kampelį, pamirštą ir nereikalingu pavadintą daiktą. Tyrinėja žmones, kurie čia gyvena. Mažajam teatro planeta po truputį tampa namais“, - pasakoja spektaklio režisierė.

Spektaklio kūrybinės grupės narė iliustratorė Urtė Jasenkaitė dvi savaites viešėjo Alytaus miesto teatre ir kartu su režisiere kūrė spektakliui skirtas iliustracijas. „Tiesa, visų paslapčių atskleisti nenorime, bet praskleisti paslapties šydą galime – spektaklyje vaidins ne tik aktoriai ... Kūrybinei grupei tai nemažas iššūkis“, - sako režisierė. Muziką „Mažajam princui“ ir jo planetoms kuria kompozitoriai Saulius ir Donatas Petreikiai.

Šviesaus ir kupino tikėjimo spektaklio „Mažasis princas“ premjera įvyks gruodžio 26 dieną 12 ir 14 valandomis Alytaus miesto teatre. Bilietai parduodami www.tiketa.lt ir teatro kasoje. Rezervacija ir informacija tel. 8 315 51 709, +370 686 94 849

Norite savo bendruomenei padovanoti neišdildomą įspūdį - padovanokite bilietą į spektaklį. Užsakymai priimami telefonu +370 626 40082


Iki pasimatymo „Mažasis prince“!

Alytaus miesto  teatro informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą