Šimtams senjorų – liepą nemokami kino seansai net 7 Lietuvos miestuose

Visą liepos mėnesį net 7 Lietuvos miestuose – Marijampolėje, Panevėžyje, Mažeikiuose, Šilalėje, Tauragėje, Klaipėdoje ir Alytuje senjorai kviečiami turiningai praleisti laiką renginiuose „60+ KINE“, kurių metu jų laukia vaišės, dovanos bei dviem oskarais nominuota kino juosta „Skausmas ir šlovė“.

„Šalyje paskelbus karantiną, kino seansai, kaip ir viskas – sustojo. Senjorai turėjo saugotis koronaviruso ir likti namuose dėl jų pačių saugumo, tačiau šiandien jau drąsiai galime kviesti juos į atviras erdves susitikti su savo bendraminčiais ir turiningai praleisti laiką kartu žiūrint gerą filmą“, – kalbėjo nemokamo žurnalo senjorams „60+“ įkūrėja ir renginio idėjos autorė Laura Balčiūtė.

Kiekviename mieste senjorams bus skirta net po 80 nemokamų bilietų, kuriuos dovana renginio globėjas, prekybos centras „Iki“. Visi kiti bilietai senjorams kainuos vos 4 eurus, už kuriuos senjorai bus vaišinami užkandžiais ir apdovanoti renginio rėmėjų dovanomis.

Renginiai vyks po atviru dangumi

Dėl pačių senjorų saugumo nuspręsta renginius visuose miestuose organizuoti po atviru dangumi.

Taip pat visi renginiai vyks miestų ir miestelių ribose, kad vyresniojo amžiaus žmonėms būtų patogu atvykti į renginį. Kaip teigia renginio organizatoriai, gana netradiciniai ir mažesni šalies miestai organizuoti renginius „60+ KINE“ pasirinkti taip pat neatsitiktinai.

„Dar šių metų pradžioje Kaune organizuotas pirmasis „60+ KINE“ renginių ciklo kino seansas sulaukė didžiulio pasisekimo. Į Kauną autobusais vyko senjorai net ir iš kitų miestų, todėl, praėjus įtemptam karantino laikui, nusprendėme vasaros renginius surengti ir mažesniuose Lietuvos miestuose. Ruošiame puikią programą, vaišes, taip pat atvykusių laukia dovanos, todėl kviečiame suskubti registruotis“, – teigia kūrybinės agentūros „Ugdanti komunimacija“ vadovė ir renginio organizatorė Karolina Barišauskienė.

Nors „60+ KINE“ renginiai skirti senjorams, tačiau palaikyti jiems kompaniją kviečiami ir įvairaus amžiaus jų artimieji.

Daugiau informacijos apie renginius: https://www.60plius.lt/2020/07/02/sugrizta-60-kine/

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą