Policija pradeda reidus, po kurių dalis lieka be vairuotojo pažymėjimo: dažniau įkliūva vyrai

Spalio 13 d. minima Europos saugaus eismo diena. Kelių policijos administracinės veiklos ir eismo priežiūros skyriaus viršininkė Laura Salokaitė pasakojo, kad saugaus eismo dieną policija šiais metais ypatingai neminės, tačiau bus vykdomos eismo kontrolės priemonės.

Daugelio Europos šalių kelių policijos pajėgos, tarp jų ir Lietuva, spalio 12–18 d. vykdo prevencines priemones skirtas krovininių automobilių ir autobusų vairuotojų kontrolei.

Be to, spalio 17–18 d. bus vykdoma draudimo vairuotojams naudotis mobiliojo ryšio priemonėmis kontrolė.

„Europos šalių statistika rodo, kad vyrai dažniau nei moterys naudojasi mobiliojo ryšio telefonu vairuodami – du penktadaliai vyrų ir tik trečdalis moterų. Šiais metais Lietuvoje per devynis mėnesius nustatyta daugiau nei 22 tūkst. pažeidimai. Praeitais metais buvo nustatyta šiek tiek daugiau nei 19 tūkst. pažeidimų“, – pasakojo L.Salokaitė.

Vairuotojams, kurie naudojasi mobiliuoju telefonu, bauda skiriama nuo 60 iki 90 eurų arba atimama teisė vairuoti nuo 1 iki 3 mėnesių.

L.Salokaitė teigė, kad šiuo metu visi yra išmanūs, todėl daugelis automobilių turi laisvų rankų įrangą, kuria nedraudžiama naudotis. Taip pat galima naudotis ausinėmis.

Kelių policijos administracinės veiklos ir eismo priežiūros skyriaus viršininkė pastebėjo, kad nedaugelis vairuotojų sustabdyti pripažįsta, kad eismo įvykių metu užsiiminėjo pašaliniais darbais, pavyzdžiui, naudojosi telefonu, reguliavo radiją ar ieškojo kažko rankinuke. Vairuotojai esą visada tikina, kad vairavo tvarkingai.

Iki spalio 12 d. įvyko 2 408 eismo įvykiai, kuriuose žuvo 124 ir buvo sužeisti 2 793 žmonės. Praeitais metais buvo 2 462 eismo įvykiai, juose žuvo 147 ir buvo sužeisti 2 925 žmonės.

L.Salokaitė aiškino, kad pagrindinės avarijų priežastys – Kelių eismo taisyklių nesilaikymas ir saugaus važiavimo greičio nepasirinkimas.

„Daugelis vairuotojų neatkreipia dėmėsį į tai, kad leistinas greitis ne visada saugus. Reikia įvertinti kelio aplinkybes bei oro ir eismo sąlygas. Taip pat avarijų priežastimi tampa taisyklių nesilaikymas važiuojant per sankryžas ir saugaus atstumo nesilaikymas stovint spūstyje“, – teigė L.Salokaitė.

Kelių policijos administracinės veiklos ir eismo priežiūros skyriaus viršininkė pastebėjo, kad miestuose pradėjus naudoti trikojus greičio matuoklius eismo srauto greitis sumažėjo. Pasak L.Salokaitės, vairuotojai turėtų nustoti galvoti apie tai, kad gali viršyti dar 10–20 km/val.

Per pandemiją Kelių policijos darbas buvo kažkiek pasikeitęs – per karantiną nebuvo vykdomos policinės priemonės, kurios reikalauja tiesioginio kontakto su vairuotoju. Tačiau taikė viešą patruliavimą ir neakivaizdžiai fiksavo eisme dalyvavusių asmenų daromus kelyje pažeidimus.

Policijos atstovai prašo visų vairuotojų, kai juos sustabdo pareigūnai, užsidėti apsaugines kaukes, kad nekeltų sau ir pareigūnams grėsmės užsikrėsti virusais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Sharon Wayne
    prieš 18 minučių
    I want to thank Dr Emu a very powerful spell caster who help me to bring my husband back to me, few month ago i have a serious problem with my husband, to the extend that he left the house, and he started dating another woman and he stayed with the woman, i tried all i can to bring him back, but all my effort was useless until the day my friend came to my house and i told her every thing that had happened between me and my husband, then she told me of a powerful spell caster who help her when she was in the same problem I then contact Dr Emu and told him every thing and he told me not to worry my self again that my husband will come back to me after he has cast a spell on him, i thought it was a joke, after he had finish casting the spell, he told me that he had just finish casting the spell, to my greatest surprise within 48 hours, my husband really came back begging me to forgive him, if you need his help you can contact him with via email: Emutemple@gmail.com or add him up on his whatsapp +2347012841542 is willing to help any body that need his help.
  • Rebecca
    prieš 41 minučių
    Kai radau „Dr.Wealthy“, man labai reikėjo sugrąžinti savo buvusį meilužį. Jis paliko mane dėl kitos moters. Tai įvyko taip greitai, ir aš visiškai neturėjau galimybės pasakyti situacijos. Jis tiesiog mane išmetė po 3 metų be paaiškinimo. Aš susisiekiau su Dr.Wealthy ir jis man pasakė, ką turiu padaryti, kad jis galėtų man padėti, o aš padariau tai, ką jis man liepė. Po to, kai aš pateikiau tai, ko jis norėjo, jis užliejo meilės burtą, kad padėtų mums vėl susiburti. Netrukus po to, kai jis padarė savo burtus, mano vaikinas vėl pradėjo man rašyti žinutes ir pasijuto siaubingai dėl to, ką jis man tiesiog pateikė. Jis sakė, kad aš buvau svarbiausias asmuo jo gyvenime ir tai žino dabar. Mes atsikraustėme kartu ir jis buvo man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko praleisti su manimi nei anksčiau. Nuo tada, kai „Dr.Wealthy“ man padėjo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Aš labai rekomenduoju „Dr.Wealthy“ visiems, kuriems reikia pagalbos. El. Paštas: wealthylovespell@gmail.com. Paskambinkite jam arba pridėkite jį „WhatsApp“ per: +2348105150446 Dr.Wealthy BLOG PAGE: Blog'as: https://wealthylovespell.blogspot.com
  • Camilla Karlsen
    prieš 5 minučių
    Kreipkitės dėl paskolos su NOVA GLOBAL FINANCE su 3% palūkanų norma.

    Nesvarbu, ar norite padidinti savo gyvenimo būdą, ar turite netikėtų išlaidų, NOVA GLOBAL FINANCE paskola yra ekonomiškas būdas tai įgyvendinti.

    „Nova Global Finances“ yra lanksti: galite pasiskolinti iki 10 milijonų eurų, o tinkamas grąžinimo laikotarpis svyruoja nuo 1 iki 30 metų. Mes siūlome platų asortimentą asmeninių paskolų, verslo paskolų, būsto paskolų ir skolų konsolidavimo paskolų, kurios gali būti pritaikytos jūsų kintantiems poreikiams ir aplinkybėms, taikant 3 proc.

    Ką tu gavai:
     Greita prieiga prie jūsų lėšų po patvirtinimo
     Konkurencingos palūkanų normos
     Lanksčios grąžinimo sąlygos
     galimybė greičiau sumokėti paskolą (papildomi mokėjimai sumažina paskolos kapitalą)
     Lengvas patvirtinimas, jei jums reikia papildomų lėšų
     Galite kreiptis dėl paskolos sau patogioje vietoje ir laiku

    Kaip taikyti:
    Kreiptis dėl paskolos yra greita ir paprasta! Verslas ar asmenys, norintys kreiptis dėl paskolos „Nova Global Finances“ ir reikalaujantys daugiau informacijos apie tai, kaip PARAIŠKOTI, turėtų išsiųsti el. Laišką adresu (novaglobalfinances@gmail.com) ARBA susisiekti su Camilla Karlsen dėl whatsApp: +31642117819, jei norite gauti daugiau informacijos ir žodinių instrukcijų. Taikyti „T&C“.

    Camilla Karlsen
    Vyresnysis paskolų tvarkytojas
  • Aura
    prieš 21 minučių
    Na niekur nesidėsi, kai jau sustabdo tai sustabdo. Karantine nekažką tos baudos, kai dauguma esam netekę darbų, pasiėmę paskolų.. Gal bent <a href="https://finbro.lt/kaip-gauti-paskola-per-finbro-lt/paskolos-internetu/">internetu</a> pasidomėjus apie paskolas ar jų refinansavimą kažkaip išsikrapštyt..
  • Brandy
    prieš 38 minučių
    Sveiki visi, tai puikus liudijimas, kuriuo privalau pasidalinti. Niekada netikėjau burtais ar magija, kol nesutikau daktaro Ogalos. Po 3 metų skyrybų žmona paliko mane su dviem vaikais. Aš beveik nusižudžiau, buvau emociškai palūžęs. Ačiū burtų leidėjui, pavadintam dr. „Ogala“, kurią sutikau internete. Vieną ištikimą dieną naršydama internete radau daug atsiliepimų apie būtent šį ratuką. Vieni žmonės patikino, kad jis parsivežė savo buvusį mylimąjį, kiti tikino, kad jis atstatė jų gimdą, išgydė vėžį ir kitas ligas, kiti patikino, kad gali užburti, kad sustabdytų skyrybas. Man taip pat teko susidurti su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo moteris vardu Sonia, ji paliudijo, kaip jis per mažiau nei 2 dienas grąžino savo buvusį mylimąjį, o pasibaigus liudijimui ji atsisakė jo el. Pašto adresas (Drogalad02@gmail.com). Perskaičiusi visas šias apžvalgas nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo jo elektroniniu paštu ir paaiškinau jam jo problemą. Vos per 48 valandas mano žmona grįžo pas mane. Mes išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Daktaras Ogala yra tikrai talentingas vyras, nesiliausiu jo skelbęs, nes jis nuostabus žmogus. Jei turite problemų ir ieškote tikro sprendimo bei tikro rašybos rato, kuris už jus išspręs visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ogala su savo galiomis. Tai gali paversti jūsų svajones realybe. Neketinu jo pamokslauti, nes jis nuostabus žmogus. Jei turite problemų ir ieškote tikro sprendimo bei tikro rašybos rato, kuris už jus išspręs visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ogala su savo galiomis. Tai gali paversti jūsų svajones realybe. Neketinu jo pamokslauti, nes jis nuostabus žmogus. Jei turite problemų ir ieškote tikro sprendimo bei tikro rašybos rato, kuris už jus išspręs visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ogala su savo galiomis. Tai gali paversti jūsų svajones realybe.
    .................................
    Tai taip pat gali jums padėti:
    1. Grąžinkite savo vaikiną ar draugę
    2. Grąžinkite savo vyrą ar žmoną
    3. Laimėkite loteriją ir kampaniją biuruose
    4. Padėkite pastoti, jei jums reikia kūdikio
    5. Norėdami visiškai išgydyti bet kokią ligą, susisiekite su juo dabar: „Hangout“: drogalaspells@gmail.com, el. Paštas: Drogalad02@gmail.Com .. galite paskambinti / „WhatsApp“ naudodamiesi šiuo mobiliojo telefono numeriu 2347049668119
  • presley
    prieš 46 minučių
    Tai labai stebinantis liudijimas, noriu, kad visi kartu prisijungtumėte dėkodami Kiriji meilės burtui, nes jis iš tikrųjų yra jo žodžių žmogus. Daugelį metų man buvo širdis, kiekvienas vyras, kuris kreipėsi į mane, galų gale niekada manęs nesureikšmino. Po paskutinės patirties su vyru, kuris mane nuvylė, kaip įprasta, aš pradėjau ieškoti sprendimo, kaip užbaigti savo problemą, tada pristatė mano kolega darbe aš į Didžiojo Kiriji meilės burtų šventyklą, tada susisiekiau su juo per jo el. pašto adresą; kirijilovespell@gmail.com, jis užtruko kelias dienas, kol man atsakė, o kai jis atsakė, man buvo nurodyta, ką daryti, kad galėčiau išsilaisvinti iš dvasinės vergijos, aš padariau viską, ką jis pasakė, ir šiandien esu patenkintas savo vyru. Vyras, kuris mane be priežasties išmetė, dabar man grįžo per 3 dienas. Jis taip pat padėjo mano kolegai sugrąžinti savo vyrą, kai jie išsiskyrė. Tai jo kontaktinė informacija; kirijilovespell@gmail.com arba vis tiek galite susisiekti su juo naudodamiesi savo „WhatsApp“ numeriu: +2349020168697
  • jenny
    prieš 38 minučių
    Ar esate čia ir jums reikia pagalbos išsaugoti savo santykius ir susigrąžinti savo buvusį meilužį! susisiekti: drogalad02@gmail.com tikrai yra vienas geriausių rašybos ratukų internete ir jo rezultatas yra 100% garantija.
    Po 10 metų santuokos mano vyras ir aš buvome vienas ar kitas kivirčas, kol galiausiai mane paliko ir išsikraustė būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, ir mano vaikai manė, kad niekada nebematys savo tėvo. stengiausi būti stiprus tik vaikams, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, mano širdį užpildė nuoskaudos ir skausmai, nes tikrai buvau įsimylėjęs savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį aš galvoju apie jį ir visada noriu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš buvau labai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad Dr.Ogala gali padėti sugrįžti. greitai. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Po 21 valandos mano vyras tikrai man paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgau manęs ir vaikų, taip nuostabu !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka dabar buvo stipresnė nei buvo anksčiau. Ačiū dr. Ogalai, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia internete, kad Dr.Ogala yra tikras ir galingas, kurio aš visada melsiuosi. ilgai gyventi, kad padėtų jo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio atstovo ar vyro, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu dabar. Štai jo kontaktas „WhatsApp“: +2347049668119, el. Paštas: drodalad02@gmail.com, daugiau neverk.
  • juliet
    prieš 59 minučių
    Labas diena, aš esu čia, kad galėčiau paliudyti, kaip šis galingas burtų ratukas, vadinamas dr. Ogala, padėjo man taisyti savo santykius. Man skaudėjo širdį, kai mylimoji man pasakė, kad jis nebėra suinteresuotas vesti mane, nes kita ponia ant jo panaudojo juodąją magiją. Aš verkiau ir verkiau kiekvieną dieną, kol taip blogai, kad kreipiausi pagalbos į internetą, tai kai perskaičiau atsiliepimą apie daktarą Ogalą, tada susisiekiau su juo, kad padėtų susigrąžinti meilę ir gyvenimą. , jis padėjo man užmegzti galingą meilės burtą ir, mano nuostabai, po 24 valandų meilės burto, mano mylimasis grįžo ant kelių, prašydamas man atleisti. susisiekite su juo dabar: „Hangout“: drogalaspells@gmail.com, jo el. pašto adresas adresas: drogalad02@gmail.com WhatsApp +2347049668119 .. Aš toks laimingas šiandien, mano gyvenimas grįžo su mano meile...
  • Anita
    prieš 52 minučių
    Ar jums skauda širdi? Nenusiminkite, tegul Dr.Ogala padeda jums susigražinti savo buvusiji “, jis iš tikruju yra tikras ir sažiningas meiles burtu ratukas, jis sugražino mano vyra. Aš esu Tracy Mattingly iš vieningos valstybes, aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras grižo po to, kai paliko mane del kitos moters. Mano vyras turejo romana su bendradarbiu, ir aš taip myliu savo vyra, bet jis mane apgaudinejo su savo bendradarbiu, ir ši mergina, manau, mano vyrui naudojo raganas ar juodaja magija, kad jis manes nekestu ir tai buvo toks kritiškas ir neprašomas, aš verkiu visa diena ir nakti, kad Dievas atsiustu man pagalbininka, kuris gražintu mano vyra! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikejo pagalbos, todel ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetaine, kurioje buvo pasiulyta, kad dr. Ogala gali padeti greitai susigražinti buvusi vaikina. Taigi, pajutau, kad tureciau ji išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasake, ka man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padare meiles burta. Po 16 valandu mano vyras tikrai man paskambino ir pasake, kad manes taip ilgisi, o Dieve! Aš buvau tokia laiminga, o šiandien aš vel džiaugiuosi savo vyru ir mes džiaugsmingai gyvename kartu, ir aš dekoju galingam burtu ratukui Dr.Ogala, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija cia. jei esate cia ir jusu mylimasis jus atsisako, arba jei jusu vyras persikele pas kita moteri, daugiau neverkite, susisiekite su juo pagalbos dabar. Štai jo kontaktas. Siuskite el. laiška šiuo adresu: drogalad02 @ gmail. „com“ arba „Call / Whats-app“: +2347049668119.
  • Anderson
    prieš 55 minučių
    Tai tikrai puiki žinia ir patariu visiems, kuriems reikia tikros paskolos, kreiptis per šiuos el. Pašto adresus (christywalton355@gmail.com) whatsapp: +12522852093, dabar džiaugiuosi, kad gavau prašomą paskolą
  • Julie Rochard
    prieš 2 minučių
    AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD TRŪKSTANČIO SPRENDIMO KONTAKTAS DR. AJAYI, JIS YPATINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

    Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, buvau nustebinta, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš to paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad būtent todėl jis nori, kad mes išsiskirtume, jis paliko namus 6 mėnesiams, kai pamačiau raginimo vedėjos daktarės Ajayi kontaktą, moteris paaiškino, kaip ji galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vartodamas vaistažoles po 9 metų santuokos, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, septynios burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, dabar mes visi gyvename laimingai, dėka daktaro Ajayi. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir ją išspręskite.
  • kathy Roney
    prieš 8 minučių
    Šiandien labai džiaugiuosi tuo, ką dr. Ayo sukūrė mano gyvenimą. jo burtai tokie puikūs ir greiti, dar nemačiau tokio naudingo žmogaus kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo kalbėdamas apie puikų rašymo darbą, surinkau jo kontaktą ir bendravimą, į kurį jis atsakė atsakydamas ir klausdamas apie mano problemą, aš jam paaiškinau ašarodamas, jis liepė susisiekti su juo, aš neturėjau galios, mano vyras grįš pas mane tiek, kiek aš vis dar jį myliu, nustebau. Iškart paklausiau, kaip susigrąžinti vyrą, jis man davė nurodymus ir reikėjo jo vardo bei nuotraukų, kurių visada paklusčiau ir jų laikyčiausi. Jis man pažadėjo, kad dviejų dienų vyras paskambins man patikėti jo darbą, tiesą sakant, paskambino mano vyras, bet aš praleidau jo skambutį, buvau tokia laiminga. Jis man žada, kad mano vyras grįš namo po 48 valandų, o aš turiu atidaryti savo židinį ir dirbti su juo dėl to, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl grįžo padedama daktaro Ayo, grąžino mano vyrą, kai jis mane paliko, ir tada dar vieną moterį iš kitos valstybės. Žinote, kaip aš jaučiuosi, kai pasiilgau savo mylimo vyro dėl kitos moters, darančios tai, kas jį sugrąžino. šiandien žadu pasidalinti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu labai laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikia jo pagalbos, nekreipkite dėmesio. Ačiū dr. Ayo „KONTAKTAI su juo„ WhatsApp “+2347055691377 arba el. Paštu: drayo47373@gmail.com
  • globexpapers
    prieš 10 minučių
    OMG this is awesome, very interesting article. I can imagine the energy and time you have invested on this powerful combination of words. Many articles I come across these days do not really dive this deep to make it clear to audience as you did. But believe me the way you interact is literally 100% perfect. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates you make on your blog, as well take the advantage to tell those who have their biometric information registered under any <a href="http://globexdocuments.co/expungement-lawyer/“>CRIMINAL DATABASE-SYSTEM</a> on how to clear it legally with the new laws which many are ignorant of right now.
    I also ask you to join our 179.3k members <a href="http://t.me/hackersarena2021/">TELEGRAM GROUP</a>
    to share with us your ideas or any latest update on your blog.
    Thanks I am Scott from Globex, we are expecting you on our platform
  • Philippe DYBUS
    prieš 1 minučių
    rimta ir reali finansavimo programa. Esu labai patenkintas šia patirtimi ir jaučiu pareigą apie tai papasakoti. Pirmiausia turiu pasakyti, kad visiems, kurie abejoja, niekada nepavyks pasiekti sėkmės. Iš pradžių abejojau šia programa, nes visi bankai atmesdavo mano paskolos paraišką. Tačiau vidinis balsas man liepė laikytis procedūros, kad gaučiau finansavimą. Labai greitai įsitikinau, kad internetinė paraiška yra paprasta. Pašto adresu Churchillcapitalgarciafinances@gmail.com
  • Thomas BUBERL
    prieš 55 minučių
    Esame patikimi prekybos finansavimo sprendimų teikėjai, padedantys jums užtikrinti sklandų tiekimo grandinės veikimą ir skatinti jūsų verslo augimą. Siūlome jums įvairius prekybos finansavimo sprendimus ir paslaugas, įskaitant akredityvus (USANCE ir AT SIGHT, Back to Back LC), rezervinius akredityvus (SBLC), banko garantijas (BG), veiklos garantijas, išankstinio mokėjimo garantijas, lėšų įrodymą (POF), depozitines lėšas, banko vekselius, išankstinius pranešimus, banko garantinius raštus, pasirengimo ir galimybės (RWA) ir kt.

    Turėdami patirties valdant įvairaus dydžio verslo klientus, turime žinių ir kompetencijos, kad galėtume pasiūlyti jūsų situaciją atitinkantį patikrintą komercinio finansavimo sprendimą. Nesvarbu, ar esate prekybininkas, importuotojas, eksportuotojas, supažindintojas, konsultantas ar brokeris, mes esame čia, kad suteiktume integruotus prekybos finansavimo sprendimus už priimtiną aptarnavimo kainą.

    * BG/SBLC NUOMAI MAŽIAUSIA NOMINALIOJI BG/SBLC VERTĖ = EUR/USD 1 MLN.
    NUOMOS MOKESTIS = 4%+2% * UŽ BG/SBLC ĮSIGIJIMĄ

    * PERKANT ŠVIEŽIAI PJAUSTYTUS BG/SBLC MAŽIAUSIA LENGVA BG/SBLC VERTĖ = 1 MLN. EUR/USD
    KAINA = 32%+2%

    Taip pat turime patikimų monetizacijos partnerių, kurie gali geromis kainomis monetizuoti BG/SBLC. Jie taip pat gali gauti BG/SBLC gavėjo vardu, kad suteiktų paskolą be regreso teisės.

    *Leased BG/SBLC monetizacija - 65 % be regreso teisės
    * Įsigyta BG/SBLC monetizacija - 90 % be regreso teisės.

    Jei jus domina mūsų kokybiškos paslaugos, susisiekite su mumis toliau nurodytu el. paštu. tb1967388@gmail.com
  • Garcia Finance
    prieš 52 minučių
    Sveiki,
    Siunčiu jums šią žinutę, norėdamas pasiūlyti mūsų paslaugas. Esame privačių investuotojų grupė GARCIA FINANCES Monaco, turinti leidimą teikti asmeninius, komercinius ir profesinius kreditus. Taip pat kviečiu jus pasistengti patikrinti mūsų teisėtumą.

    CHURCHILL CAPITAL Monako filialas
    Investicijų ir skolinimo įmonė
    RCI numeris: 04S04218, kurį galima patikrinti https://www.rci.gouv.mc/rc/ (oficiali Monako valstybės Nacionalinio prekybos ir pramonės katalogo svetainė).

    Adresas: Boulevard Charles III, 98 000 Monaco

    Todėl, kad ir kokie būtų jūsų finansavimo poreikiai, kad ir kokio dydžio profesionalus kreditas būtų reikalingas jūsų įmonei, mes išliekame vietinis sprendimas. El. paštas: churchillcapitalgarciafinances@gmail.com
  • Manfred Saal
    prieš 45 minučių
    Sveiki, mano vardas ir pavardė yra Manfredas Saalas, esu ukrainiečių verslininkas, kuris savo turtus susikrovė šalyje, tiksliau - prekyboje ir nekilnojamajame turte. Bet šiandien tai KAO, nes visos mano prekės iškeliavo į orą. Beje, man nereikia pasakoti apie karo veiksmus ir katastrofiškus, nežmoniškus dalykus, kuriuos kasdien patiriame iš Rusijos karių rankų, nes apie tai rašoma visuose pasaulio laikraščių pirmuosiuose puslapiuose.

    Taigi, mano laimei, prieš karo veiksmus turėjau pervesti labai svarbią 59000000 eurų sumą į Pietų Afrikoje atidarytą sąskaitą, kad po šio košmaro vėl galėčiau pradėti savo veiklą. Tačiau, deja, mano ketinimų nebebuvo galima įgyvendinti, nes į mano namus pataikė viena iš rusų raketų ir žuvo mano žmona ir vyresnioji dukra. Aš praradau abi kojas, mano jauniausiajai dukrai - 7 metai. Kadangi nebeturiu galimybių vykdyti savo veiklos, noriu jums patikėti šias lėšas, kad galėtumėte jas investuoti į pramonės, nekilnojamojo turto, viešbučių ir restoranų ar kitus, dar patrauklesnius nei išvardyti, projektus.

    Šiuo tikslu norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad esu pasirengęs skirti jums 20 % visos sumos už suteiktas paslaugas, kad jums būtų sudarytos idealios sąlygos kiekvienai investicijai.

    Be to, kad šis sandoris būtų sklandus ir diskretiškas, už bylą atsakingas bankininkas ir mano advokatas parengė strategiją, kuri leistų mums ramiai vykdyti šią bylą, kol lėšos bus perduotos jums. Todėl daugiau informacijos apie šią strategiją pateiksiu, kai gausiu jūsų el. laišką. Mano advokato laiškas
    boychenkoyegor@gmail.com
    Dėkoju už supratingumą ir esu pasirengęs suteikti bet kokią papildomą informaciją.
  • Sidonie ROUSSEAU
    prieš 41 minučių
    Pagaliau gavau savo paskolą, kurios ieškojau nuo 1 metų, kad išgelbėčiau savo dukters, kuri sunkiai serga, gyvybę, bet dėka privačių investuotojų grupės GARCIA FINANCES Monaco pagalbos jie suteikė man 50000 € paskolą, kad galiausiai išgelbėčiau savo dukters, kuri sirgo vėžiu, gyvybę Čia yra jų el. paštas churchillcapitalgarciafinances@gmail.com

    Prašome perduoti informaciją kitiems, kuriems reikia finansavimo su 2 % palūkanų norma, tai rimta ir labai greitai, be to
  • Dana Solcova
    prieš 44 minučių
    nebankovní půjčka
    Dobrý den, potřebujete hypoteční úvěr? půjčka na auto? Mohu Vás odkázat na spolehlivou věřitelku paní Novotnou Jiřinu , Je to spolehlivá věřitelka, můžete mít půjčku od 30 000 Kč do 5 000 000 Kč se sazbou 3%, pokud potřebujete půjčku naléhavě, můžete se obrátit přímo na něj.
    Email: terus.chris@seznam.cz
  • lucas
    prieš 18 minučių
    poskytneme vám finanční prostředky na tento nový rok. Můžete žádat až o 20 000 000 Kč se splatností 30 let. Ručení za úvěr je vhodné na nemovitost, byt a družstvo, rodinný dům, chatu, komerční objekt atd. Jasné podmínky. Nikam nejdeš - my tě sledujeme. Jasné podmínky odstoupení od smlouvy. Rychlé zpracování. e-mailem: Simonovab55@gmail.com
  • Dragounova Jaroslava
    prieš 7 minučių
    nebankovní půjčka
    Dobrý den, potřebujete hypoteční úvěr? půjčka na auto? Mohu Vás odkázat na spolehlivého věřitele pan Gala Pavol , je to spolehlivý věřitel, můžete mít půjčku od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč za výhodnou sazbu, pokud potřebujete půjčku naléhavě, můžete ho kontaktovat přímo
    E-mail: terus.chris@seznam.cz nebo whatsapp +420721543135
  • BOUZEK MILAN
    prieš 0 minučių
    nebankovní půjčka pro každého s velmi dostupnou sazbou, výše půjčky od 10 000 Kč do 80 000 000 Kč pro více informací nás kontaktujte na email: bouzekmilan245@gmail.com
  • BOUZEK MILAN
    prieš 58 minučių
    nebankovní půjčka pro každého s velmi dostupnou sazbou, výše půjčky od 10 000 Kč do 80 000 000 Kč pro více informací nás kontaktujte na email: bouzekmilan245@gmail.com
  • strnadova hana
    prieš 42 minučių
    Potřebujete naléhavou půjčku k obnovení svého podnikání? vaše projekty? vaše podnikání? už se neboj. Poskytujeme půjčky od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 %. Kontaktujte nás pro více informací. E-mail: strnadovahana9@gmail.com
    nebo whatsapp +420608136440
  • Angelina Brooks
    prieš 30 minučių
    Susitaikymo puslapyje mačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus dr. Ilekhojie kūrinius. Niekada to netikėjau, nes niekada anksčiau nieko negirdėjau apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs įtikinti ne tik tada, kol dr. Ilekhojie padarė man nuostabų darbą, kuris atkūrė mano sugedusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimą, kad galėčiau jį priimti atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo padėką dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė man ir visai mano šeimai. Mes džiaugiamės kartu ir mano namuose yra ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo rašybos. Susisiekite su juo dabar, kad gautumėte bet kokią pagalbą per „WhatsApp“/„Call/Viber“: +2348147400259 arba el. Paštu: gethelp05@gmail.com
  • Tatiana Pinto
    prieš 33 minučių
    Labai džiaugiuosi galėdamas tuo pasidalinti, vis dar negaliu tau pakankamai padėkoti, DR WALE, mano vyras išvyko pas jaunesnę moterį, nes negalėjau pagimdyti dėl PCOS, buvau tokia sugniuždyta, kad buvau vieniša, aš labai verkiau, net bandė atimti man gyvybę, tada mano draugas papasakojo apie šį puikų vyrą DR VELĄ, padėjusį jai sukurti tobulą santuoką. Aš taip pat prisijungiau prie interneto ir atlikau daugiau tyrimų apie jį, taip pat pamačiau daug gerų naujienų apie DR WALE. todėl susisiekiau su juo be baimės ir nerimo, nes žinojau, kad su juo viskas bus gerai, jis pasakė man viską, ką reikia sumokėti, tai buvo patogus mokestis, ir aš padariau, jis padarė savo darbą ir atsiuntė man vaizdo įrašą DR WALE'as ir liepė palaukti kelias savaites, kol jis grįš. Kitą savaitę mano didžiausiai nuostabai tai, kad mano vyras ant kelių maldavo atsiprašyti už man sukeltus skausmus. Šiuo metu aš toks laimingas, viskas tuo nesibaigė, aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu penktą savaitę nėščia. Labai ačiū, DR WALE, esu amžinai dėkingas.. Čia jo kontaktas WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com
  • Roze Lettavia
    prieš 7 minučių
    Buvau ties santuokos praradimo slenksčiu, kai įsikišo daktarė Ilekhojie. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau tikro sprendimo, žinodama, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir 12 metų vyro netekties. Aš laikiausi jo susitaikymo procedūrų, kurios buvo labai lengvos. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas ir jis grįžo ir paprašė atšaukti skyrybas. Viskas dėl to, kad daktaras Ilekhojie yra sąžiningas ir skaidrus, padėdamas žmonėms, o jūs taip pat tai skaitydami galite rasti sprendimą, kurio ieškote savo santuokoje ar santykiuose. kreipkitės pagalbos į jį dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com
  • Lauren James
    prieš 51 minučių
    Man skaudėjo širdį, kai vyras paliko mane dėl kitos moters. 10 mėnesių verkiau kaip kūdikis, ieškantis pagalbos atkurti santuoką ir sugrąžinti jį pas mane. ačiū Dievui, kad parodė gailestingumą per daktarą Victory, kuris padėjo man vėl atkurti ramybę mano namuose savo galingu meilės burtu, kuris pašalino piktąją damą, kuri buvo su tuo, ką Dievas sujungė. šiandien džiaugiausi savo vyro meile. Turiu vertinti daktarą Victory už viską, ką jis padarė, kad atkurtų taiką. Taip pat numetu čia jo kontaktą, kad su juo susisiektų visi, kuriems taip pat reikėjo pagalbos santuokoje.
    Skambinti/Whatsapp numeris: +16692093663
    El. paštas: Victorysolutiontemple@gmail.com
  • VLADIMÍR ŠKOPÍK
    prieš 46 minučių
    HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?
    Byli jste několikrát odmítnuti svými bankami?
    Potřebujete peníze z osobních důvodů?
    Jste upřímní a čestní?
    Potřebujete půjčku na splacení svých dluhů, účtů nebo realizaci projektu?
    U nás máte vždy šanci.
    Ještě lépe nabízíme půjčky od 50 000 Kč až do 30 milionů Kč rychle a spolehlivě online s roční úrokovou sazbou 3 %. Jsme spolehliví, čestní a věrní svým slovům.
    V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat přímo na e-mail: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.
  • VLADIMÍR ŠKOPÍK
    prieš 44 minučių
    Rychlá půjčka: skopik.pujcka@gmail.com.

    Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50 000 Kč do 45 000 000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na půjčené částce, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 3 až 30 let v závislosti na výši úvěru. Je na vás, abyste prováděl měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné.
    Email: skopik.pujcka@gmail.com....
  • VLADIMÍR ŠKOPÍK
    prieš 43 minučių
    Rychlá půjčka: skopik.pujcka@gmail.com.

    Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50 000 Kč do 45 000 000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na půjčené částce, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 3 až 30 let v závislosti na výši úvěru. Je na vás, abyste prováděl měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné.
    Email: skopik.pujcka@gmail.com.
  • VLADIMÍR ŠKOPÍK
    prieš 42 minučių
    Rychlá půjčka: skopik.pujcka@gmail.com.

    Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50 000 Kč do 45 000 000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na půjčené částce, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 3 až 30 let v závislosti na výši úvěru. Je na vás, abyste prováděl měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné.
    Email: skopik.pujcka@gmail.com.
  • Honsig Karel
    prieš 58 minučių
    Půjčky od soukromých investorů Potřebujete půjčku? Jste podnikatel? Jste v tíživé finanční situaci nebo potřebujete finance na rozjezd vlastního podnikání? nebo platit své účty nebo začít dobrý obchod? pokud ano, kontaktujte nás e-mailem na e-mail: honsigkarel1@gmail.com
  • Ján Ješko
    prieš 16 minučių
    nebankovní půjčka do 24 hodin
    Legitimní půjčka, která splňuje vaše podmínky a požadavky. Dobrý večer, jsem jednotlivec, který nabízí mezinárodní půjčky. S kapitálem pro krátkodobé a dlouhodobé meziindividuální půjčky mezi 50 000 a 80 000 000 Kč pro všechny vážné lidi v nouzi, úroková sazba 2% ročně Nabízím finanční půjčky, půjčky na bydlení, investiční půjčky, půjčky na auto, osobní půjčky. Jsem připraven uspokojit své zákazníky ještě tentýž den po obdržení vaší poptávky. e-mail: jeskoj55@gmail.com
  • Vacek Jindrich
    prieš 18 minučių
    Nabízím Vám výhodnou finanční půjčku od 50 000 do 5 000 000 Kč bez zástavy a bez ručitele. Splatnost této půjčky může být až 240 měsíců s možností předčasného splacení kdykoliv zdarma. Vysoká propustnost schválených aplikací. Peníze máte k dispozici do 24 hodin od podpisu smlouvy o půjčce. Tato nabídka platí pro celou ČR. Pro více informací kontaktujte: vacekjindrich36@gmail.com
  • Szkandera Marek
    prieš 17 minučių
    Rychlá finanční nabídka s pojištěním Nabízím všechny druhy půjček a
    investice od 20 000 do 25 mil. Kč každému občanovi, který dokáže splácet včas bez protokolu, s úrokem 2 % po celou dobu splácení. Neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně E-mail:szkanderam840@gmail.com
  • Karlovy Vary
    prieš 16 minučių
    Speciální nabídka finančních služeb Nabízím nebankovní nabídku všem občanům České republiky, kteří se v důsledku krize dostali do finančních potíží. Vyplácím bankovní i nebankovní půjčky a úvěry ve výhodné konsolidaci, řeším i exekuce nebo insolvence. Pokud chcete začít podnikat, mám zde finanční řešení. Nabízím 25 000 až 5 000 000 Kč Pokud tedy máte některý z problémů, neváhejte se obrátit na . E-mail: karlovyvary39@gmail.com
  • CAKOVA SARA
    prieš 15 minučių
    Půjčku potřebujete k zahájení podnikání nebo ke splacení dluhu a financování firemních nemovitostí a jakéhokoli typu financování podnikání. Dále nabízíme půjčky fyzickým osobám, firmám a právnickým osobám s úrokovou sazbou 3%. Dávám půjčky věrným žadatelům, kteří mají zájem o půjčku, v případě zájmu kontaktujte tento e-mail: saracakova574@gmail.com
  • Honsig Karel
    prieš 13 minučių
    Hitelek magánbefektetőktől Kölcsönre van szüksége? Ön vállalkozó? Nehéz anyagi helyzetben van, vagy pénzre van szüksége saját vállalkozás elindításához? vagy fizesse ki a számláit, vagy indítson jó üzletet? ha igen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az Email:honsigkarel1@gmail.com címen
  • Petr Zuzanek
    prieš 40 minučių
    PŮJČKA BEZ ZÁPISU
    Dobrý den, chcete si půjčit peníze za výhodnějších podmínek než v bance nebo nebankovní společnosti? Pak by vás mohly zajímat půjčky za výhodných podmínek od soukromých investorů. Půjčit si můžete až 50 000 Kč, až 900 000 000 Kč na 360 měsíců s 4% úrokovou sazbou. A to je něco, co vám žádná banka nenabídne. E-mail: Petrzuzanek3@gmail.com
    Whatsapp: +420774960233
  • Marcela KREJSOVÁ
    prieš 31 minučių
    Dobrý den, pane / paní Půjčte si peníze přímo bez hodnocení (půjčka je nyní levnější) od soukromého věřitele na: marcela.krejsova01@gmail.com
    Doba trvání úvěru se pohybuje od 1 roku do 30 let. Výše půjček se pohybuje od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč.
    - Peníze máte přímo do 24 hodin na svém bankovním účtu.
    - nemusíte předkládat roční údaje a finanční zprávy.
    - Termíny jsou flexibilní, můžete platit, jak vám to vyhovuje.

    V případě zájmu nás prosím kontaktujte na následující adrese:
    E-mail: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420608987486.
  • Marcela KREJSOVÁ
    prieš 30 minučių
    Dobrý den, pane / paní Půjčte si peníze přímo bez hodnocení (půjčka je nyní levnější) od soukromého věřitele na: marcela.krejsova01@gmail.com
    Doba trvání úvěru se pohybuje od 1 roku do 30 let. Výše půjček se pohybuje od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč.
    - Peníze máte přímo do 24 hodin na svém bankovním účtu.
    - nemusíte předkládat roční údaje a finanční zprávy.
    - Termíny jsou flexibilní, můžete platit, jak vám to vyhovuje.

    V případě zájmu nás prosím kontaktujte na následující adrese:
    E-mail: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420608987486.
    ...
  • Marcela KREJSOVÁ
    prieš 27 minučių
    Dobrý den, pane / paní Půjčte si peníze přímo bez hodnocení (půjčka je nyní levnější) od soukromého věřitele na: marcela.krejsova01@gmail.com
    Doba trvání úvěru se pohybuje od 1 roku do 30 let. Výše půjček se pohybuje od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč.
    - Peníze máte přímo do 24 hodin na svém bankovním účtu.
    - nemusíte předkládat roční údaje a finanční zprávy.
    - Termíny jsou flexibilní, můžete platit, jak vám to vyhovuje.

    V případě zájmu nás prosím kontaktujte na následující adrese:
    E-mail: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420608987486.
  • Marcela KREJSOVÁ
    prieš 10 minučių
    ŘEŠENÍ PRO FINANČNÍ PROBLÉMY.
    Pro váš dům, Pro vaši firmu, Chcete - li koupit auto, Chcete - li koupit motocykl, Chcete - li vytvořit vlastní firmu, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 40 000 Kč do 30 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 3%. Nezáleží na výši. Ve své žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete uplatnit, a datum splacení. Napište nám své osobní půjčky e - mailem: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM nebo WhatsApp: +420608987486.
  • Mark Thomas
    prieš 14 minučių
    Ar jums reikia greitos ilgalaikės ar trumpalaikės paskolos su santykinai mažomis, net 3% palūkanų norma? Mes siūlome verslo paskolą, asmeninę paskolą, būsto paskolą, paskolą automobiliui, studentų paskolą, skolų konsolidavimo paskolą ir kt. nesvarbu, koks jūsų kredito balas. Esame garantuoti, kad teiksime finansines paslaugas daugeliui savo klientų visame pasaulyje. Su mūsų lanksčiais skolinimo paketais paskolos gali būti apdorotos ir perduotos skolininkui per trumpiausią įmanomą laiką. Raginame susisiekti su mumis ir sužinoti daugiau apie mūsų siūlomas paskolų paslaugas. Jei turite klausimų ar norite gauti daugiau informacijos apie mūsų įmonę, nedvejodami kreipkitės: ronnieinfo247@gmail.com

    Whats-App telefonu +916913609653
    Daktaras Tomas
  • Westlake Loan
    prieš 6 minučių
    Sveiki, siūlome greitą paskolą....
    Ar esate verslininkas ar moteris?
    Ar patiriate finansinę įtampą?
    Ar jums reikia paskolos norint pradėti savo verslą?
    Ar turite mažas pajamas ir jums sunku gauti paskolą iš vietinių bankų ir kitų finansinių institucijų?
    Čia yra atsakymas į mažą 2% paskolos normą, susisiekite su mumis dabar adresu Loanwestlake@gmail.com
    telegrama___https://t.me/loan59
  • Westlake Loan
    prieš 5 minučių
    Sveiki, siūlome greitą paskolą....
    Ar esate verslininkas ar moteris?
    Ar patiriate finansinę įtampą?
    Ar jums reikia paskolos norint pradėti savo verslą?
    Ar turite mažas pajamas ir jums sunku gauti paskolą iš vietinių bankų ir kitų finansinių institucijų?
    Čia yra atsakymas į mažą 2% paskolos normą, susisiekite su mumis dabar adresu Loanwestlake@gmail.com
    telegrama___https://t.me/loan59

Parašykite komentarą