Spalio 28 d. mobilusis patikros punktas nedirbs

COVID-19 nesitraukia, tad daugiau nei pusmetį šalia Alytaus kultūros centro veikiantis mobilusis koronaviruso patikros punktas bus ruošiamas šaltajam sezonui. Dėl šios priežasties spalio 28 d. jis nedirbs, tądien dėl COVID- 19 pasitikrinti norintys asmenys nebus registruojami.

Pasak Alytaus miesto savivaldybės administracijos vyriausiojo specialisto (savivaldybės gydytojo) Povilo Jagelavičiaus, atvėsus orams ir artėjant žiemai, dabar Alytaus kultūros centro teritorijoje stovintį konteinerinį biuro namelį pakeis du nauji šildomi konteineriniai biuro nameliai. Tad juose besidarbuosiančiam medicinos personalui bus patogiau ir šilčiau.

Nuo kovo mėnesio veikiančiame mobiliajame patikros punkte COVID-19 tyrimai atlikti 4 695 asmenims.

Primename, kad tyrimai dėl COVID-19 mobiliajame patikros punkte atliekami tik užsiregistravus karštąja koronoviruso linija 1808. Pajutę peršalimo simptomus – karščiavimą, kosulį ar dusulį – koronaviruso tyrimui galite užsiregistruoti patys, skambindami nurodytu karštosios linijos telefonu arba kreipdamiesi į savo šeimos gydytoją, kuris pats jus užregistruos COVID-19 tyrimui.

Alytuje veikiantis koronaviruso patikros punktas dirba kiekvieną dieną, išskyrus sekmadienį ir švenčių dienas, nuo 8 iki 11 val. Pacientams tyrimai dėl COVID-19 čia atliekami kas 5 min.

Ams,  Komunikacijos skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą