Ne laiku ir ne vietoje palikti automobiliai trukdo švarinti miesto gatves

Visi norime, kad mūsų miestas būtų gražus, švarus ir tvarkingas. Taip pat turbūt daugelis, o gal ir visi nori savo automobilį pasistatyti po buto langais. Tačiau yra priežasčių, dėl kurių vienoje ar kitoje gatvės vietoje ar vienu arba kitu laiku tie automobiliai gatvėse nestovėtų. 

Viena iš jų – būtent dėl to, kad miestas būtų švarus. Kad būtų galima tinkamai nuvalyti gatvių kelkraščius, miesto mikrorajonų gatvėse yra pastatyti atitinkamu paros metu automobilių sustojimą ir stovėjimą ribojantys kelio ženklai.

Deja, antradienį Vidzgirio mikrorajone,  Kaštonų, Topolių, Jaunimo, Jurgiškių gatvėse dėl gyventojų paliktų automobilių speciali, gatvių pakraščius šluojanti technika to padaryti negalėjo. 

Suprantama, kad karantinas ir daugelis gyventojų dirba nuotoliniu būdu namuose, tačiau tikrai nėra sunku toms kelioms valandoms patraukti automobilį ir pastatyti jį atokiau laisvesnėje vietoje ar gretimo prekybos centro aikštelėje. 

Primename, kad atitinkamuose mikrorajonuose yra nustatytos dienos ir valandos, kuriomis prašoma prie gatvių kelkraščių nepalikti automobilių: Senamiestyje – pirmadieniais, Vidzgiryje – antradieniais, Putinų mikrorajone – trečiadieniais nuo 9 iki 15 valandos.  

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą