Nelaimingas atsitikimas Ligoninės gatvėje savivaldybė prašo alytiškių paisyti ženklų ir rūpintis saugumu

Trečiadienį Ligoninės g. ėjo trys jaunuoliai, vienas jų, nepaisydamas ant tilto pastatytos eismą draudžiančios tvorelės ir stop juostų, ėjo arčiausiai liūties pažeisto šaligatvio karšto ir įsmuko į žemę.  

Toks atvejis, kai alytiškiai Ligoninė gatvėje nepaiso nei stop juostų, nei eismą draudžiančių atitvarų – ne pirmas. Šioje pavojingoje atkarpoje kelią pastaruoju metu „trumpina“ ne tik jaunimas bet ir garbaus amžiaus gyventojai. Šalia dirbantys darbininkai juos įspėja, tačiau situacija kaskart kartojasi, nes gyventojai nepaiso įspėjimų ir drąsiai eina draudžiama vieta. 

Tam kad tokie atvejai nepasikartotų ir būtų užtikrintas gyventojų saugumas, tilto prieigos dar trečiadienį buvo aptvertos segmentine tvora, kuri tikimasi, jog ateityje nepriklausomai nuo anksčiau atsiradusio ženklinimo, padės išvengti panašių įvykių.

Alytaus miesto savivaldybė prašo gyventojų paisyti ženklų ir rūpintis savo bei kitų saugumu. 

Sutvarkyti Žaliąją gatvę po liūčių, kurios kaskart pridaro vis didesnės žalos, prireiks šiek tiek laiko. Šiuo metu daroma viskas, kad tiek gatvės šlaitai, tiek šaligatviai būtų atstatyti. 

Artimiausiu metu planuojama įrengti lietaus nuvedimą tiesiai į Žaliosios g. upelį. Pradėjus šiuos darbus teks iškasti tas vietas, kuriose bus klojami vamzdžiai, todėl šiuo metu Žaliosios gatvės gerbūvis netvarkomas. Paklojus vamzdžius bus užpiltos išgraužos ir sutvarkyta visa liūties nuniokota Žaliosios gatvės aplinka.

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą