Kviečiama išplėstinė seniūnaičių sueiga

2021 m. rugsėjo 22 d. 17.15 val. Alytaus miesto savivaldybės tarybos posėdžių salėje (201 kab., Rotušės a. 4) kviečiama išplėstinė Alytaus miesto seniūnaičių sueiga. 

Preliminari darbotvarkė:

Dėl išplėstinės seniūnaičių sueigos pirmininko ir sekretoriaus išrinkimo, bendruomeninių organizacijų deleguotų narių registravimo, darbotvarkės tvirtinimo.

Dėl atstovų delegavimo į savivaldybės tarybos sudaromų komisijų narius (Antikorupcijos, Etikos, Užimtumo didinimo programos ir darbdavių atrankos ir kt.) (pranešėja Jūratė Grinienė, Vidaus administravimo skyriaus vedėjo pavaduotoja).  

Kiti klausimai (pagal seniūnaičių siūlymus).

____________

Bendruomeninių organizacijų, su sprendimo priėmimo teise galinčių dalyvauti išplėstinėje seniūnaičių sueigoje, sąrašas skelbiamas www.alytus.lt/ Teisinė informacija.  Organizacijos, atitinkančios nuostatų reikalavimus, dėl įrašymo į sąrašą gali kreiptis ne vėliau kaip likus 3 darbo dienoms iki sueigos. Patariamojo balso teise sueigoje gali dalyvauti miesto savivaldybės teritorijoje veikiančių nevyriausybinių organizacijų, tradicinių religinių bendruomenių atstovai.

Dėl COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) išplitimo sueigoje gali dalyvauti tik asmenys, pateikę galimybių pasą. Jeigu pageidaujate sueigoje dalyvauti nuotoliniu būdu, jums bus išsiųsta prisijungimo nuoroda.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą