Buvusiems seniūnaičiams – padėkota, naujai išrinktiems – palinkėta sėkmės

Alytaus miesto savivaldybėje susirinkę Alytaus miesto seniūnaitijų seniūnaičiai ne tik dalinosi savo darbo patirtimi, gyventojų išsakomomis problemomis, bet ir delegavo naujus atstovus į įvairias savivaldybėje veikiančias komisijas. 

Nestokojantiems geros nuotaikos buvusiems ir naujai išrinktiems seniūnaičiams buvo įteiktos Alytaus miesto savivaldybės mero Nerijaus Cesiulio padėkos, seniūnaičių pažymėjimai bei ženkleliai, atminimo dovanos. 

Jas įteikdama Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorė Ona Balevičiūtė buvusiems seniūnaičiams dėkojo už darbą, o naujai išrinktiems linkėjo aktyvios veiklos. „Visose seniūnaitijose yra įvairių problemų, jūs esate arčiausiai gyventojų, geriausiai jas žinote, visada drąsiai kreipkitės į savivaldybę ir tas problemas spręsime, nors žinoma, greitai ir iš karto ne visada tai galima padaryti“, - kalbėjo direktorė. 

Ji paprašė seniūnaičių iki lapkričio pradžios surašyti aktualiausias seniūnaitijų problemas ir jas pateikti savivaldybei, kad prasidėjus kitų metų biudžeto svarstymui, būtų galima planuoti ir lėšas svarbiausiems kitų metų darbams.   

Už aktyvią veiklą buriant kaimynystės ryšiais susijusią bendruomenę mero padėkos  raštai įteikti trečiai kadencijai išrinktiems seniūnaičiams Tadui Čiakui, Irinai Juškauskienei, Aldonai Marcinkevičienei, antrai kadencijai išrinktiems Vaclovui Goštautui ir Petrui Sabaičiui, buvusiai Kurorto seniūnaitei Genovaitei Žiurinskienei. 

Išplėstinės sueigos metu seniūnaičiai sprendė klausimus dėl atstovų delegavimo į Alytaus miesto savivaldybės tarybos sudaromų komisijų narius. 

Dirbti Antikorupcijos komisijoje  lieka trys seniūnaičiai, kurie joje dirbo ir iki šiol – Vidzgirio seniūnaitis Ramūnas Masiulionis, Panemunės seniūnaitė Irina Juškauskienė, Dvaro seniūnaitė Aldona Marcinkevičienė. 

Į Etikos komisiją deleguoti Dalius Sinkevičius, Vilma Gustaitienė ir Kęstutis Šlekys, kuris šios komisijos narys buvo ir iki šiol. 

Į Užimtumo didinimo programos ir darbdavių komisiją deleguotas Vaclovas Goštautas, į Socialinių paslaugų ir asmeninės pagalbos poreikio vertinimo komisiją – Petras Sabaitis. 

Sueigos metu seniūnaičiai taip pat aptarė klausimus, susijusius su išlaidų veiklai kompensavimu, dėl savivaldybės biudžete seniūnaičių veiklai numatytų išlaidų, svarstė dėl susitikimų su įvairių atsakingų institucijų vadovais. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą