Profesinės šventės proga socialiniams darbuotojams – muzikinės dovanos ir padėkos

Padėkos raštai, muzikinės ir sveikatinimui skirtos dovanos įteiktos profesinę šventę šiandien minintiems Alytaus miesto socialiniams darbuotojams. 

Apsilankę Alytaus miesto socialinių paslaugų, Medicininės reabilitacijos ir sporto, Alytaus miesto bendruomenės, Šeimos centruose, Socialinės paramos skyriuje ir Alytaus nakvynės namuose,  Lietuvos socialinių darbuotojų dienos proga socialinius darbuotojus sveikino Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis ir mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė. 

„Socialiniai darbuotojai – žmonės, esantys arčiausiai žmonių. Tarp šešiasdešimties savivaldybės valdomų įstaigų ko gero nėra sudėtingesnių įstaigų nei socialinės. Čia daug skausmo, nevilties ir nusivylimo, daug kitų  dalykų, kuriuos jums tenka spręsti. Socialiniai santykiai dažnai neapsibrėžia vien pinigais  ar paslaugos suteikimu, labai dažnai čia reikia gero žodžio. Labai noriu tikėti, kad jūs jaučiate prasmę to, ką darote“, – sveikindamas socialinius darbuotojus sakė Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis.

Ištvermės ir jautrumo profesinės šventės proga socialiniams darbuotojams linkėjo mero pavaduotoja J. Šukevičienė. „Nepaskęskite  kasdienybės rūpesčiuose. Dalinkitės savo meile, dėmesiu ir šiluma su tais, kuriems  jos labiausiai reikia“, – pridūrė mero pavaduotoja.

Šventės proga devyniems socialiniams darbuotojams įteiktos Alytaus miesto savivaldybės mero N. Cesiulio pasirašytos padėkos. 

Už kasdienes pastangas, energiją  ir šilumą tiems, kuriems jos labiausiai trūksta, padėkos raštais apdovanotos Alytaus nakvynės namų socialinio darbuotojo padėjėja Virginija Ivanauskienė, socialinės darbuotojos Ieva Šeškutė ir Violeta Čikotienė. 

Padėkos už ilgametį, sąžiningai ir kvalifikuotai atliekamą darbą, atsidavimą savo profesijai taip pat įteiktos VšĮ Alytaus miesto socialinių paslaugų centro atvejo vadybininkei Laimai Katukevičienei, už begalinį atsidavimą darbui,  rūpestį, už dvasinę stiprybę ir vidinę išmintį valytojui Algiui Kedui ir vairuotojui Vitui Gradickui. Už taurų ir prasmingą darbą, kurį atlieka kantriai ir su meile, už gerumą ir švelnumą rūpinantis kiekvienu centro lankytoju padėka skirta socialinio darbuotojo  padėjėjai Jolitai Urbanskienei. 

Mero padėkomis už laiku ištiestą pagalbos ranką, gebėjimą išklausyti, atjausti ir padėti taip pat  apdovanota VšĮ Alytaus miesto bendruomenės centro Atviro jaunimo centro socialinė darbuotoja Rasa Raštikienė, o už nuoširdų darbą, atsidavimą ir širdies šilumą  – Vaikų dienos centro socialinė darbuotoja Oksana Jatkauskienė.

Muzikines dovanas socialiniams darbuotojams dovanojo Alytaus muzikos mokyklos mokytojos Ingrida Krikščiūnienė, Diana Klemkaitė (smuikas) ir Jolanta Sabonienė (kanklės).

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą