Nuo trečiadienio Alytuje vėl veiks Karščiavimo klinika

Nuo trečiadienio Alytuje vėl pradeda dirbti Karščiavimo klinika. Kaip ir anksčiau ji įsikurs Alytaus poliklinikos pastate, Naujoji g. 48. Klinikos darbo laikas – nuo 12 iki 16 valandos. Ji dirbs tik darbo dienomis, o patekti į ją galės pacientai, tik turėdami šeimos gydytojo nukreipimą. 

Klinikos atidarymą vėl, Alytaus poliklinikos direktoriaus Mariaus Jasaičio teigimu, sąlygojo pakankamai didelis naujų susirgimų Covid-19 skaičius Alytuje. 

„Siekiant išvengti viruso plitimo, turime užtikrinti, kad juo galimai užsikrėtę asmenys nesilankytų bendrose gydymo įstaigų patalpose, tad kiekvieno temperatūros ar kitų ligos simptomų turinčių pacientų būklė pirmiausiai bus įvertinama klinikoje“, - sakė poliklinikos vadovas. 

Į Karščiavimo kliniką pacientus registruos šeimos gydytojai. Joje dirbantys specialistai įvertins pacientų būklę, esant reikalui, skirs papildomus tyrimus ir diagnostiką.

Karščiavimo klinika Alytuje jau buvo atidaryta nuo praėjusių metų lapkričio mėnesio ir veikė iki šių metų liepos vidurio. 


AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą