Nuo balandžio 2 d. keičiasi migracijos paslaugų teikimo laikas ukrainiečių registracijos centruose

Migracijos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos ukrainiečių registracijos centruose Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje migracijos paslaugas nuo balandžio 2 d., šeštadienio,  teiks tik darbo dienomis nuo 9 iki 18 val.

Alytaus, Kauno ir Vilniaus ukrainiečių registracijos centruose migracijos paslaugos bus teikiamos visą savaitę (savaitgaliais, įskaitant ir šventines dienas) nuo 9 iki 18 val.

Primename, kad nuo balandžio 4 d. visi Migracijos departamento skyriai atnaujina Lietuvos piliečių, norinčių gauti ar pasikeisti pasą arba asmens tapatybės kortelę, aptarnavimą gyva eile, be išankstinės vizito rezervacijos.

Rekomenduojame vizito laiką iš anksto rezervuoti Migracijos departamento svetainėje https://www.migracija.lt/app/visit-reserve (pasas / asmens tapatybės kortelė – prašymo pateikimas). Rekomenduojame reguliariai tikrinti MIGRIS rezervacijos sistemą dėl atsilaisvinusių laikų. Jeigu nerandate tinkamo rezervacijos laiko norimame Migracijos departamento padalinyje, kviečiame rinktis kitą patogiausią apsilankyti vietą. Dėl asmens dokumento išdavimo / keitimo galima kreiptis į bet kurį Migracijos departamento skyrių nepriklausomai nuo deklaruotos gyvenamosios vietos.

Šiuo metu didžioji dalis Migracijos departamento specialistų pajėgų sutelkta nuo karo bėgantiems Ukrainos piliečiams registruoti ir konsultuoti. Atsiprašome už laikinus nepatogumus.

Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą