Alytiškiams – Kremenčuko atstovų padėkos žodžiai ir įvertinimai

„Esame nuoširdžiai dėkingi, už tai, ką padarėte ir darote mūsų miesto ir visos Ukrainos žmonių labui padedant įveikti karo sukeltus nepriteklius, konkrečiais patarimais ir pagalba mūsų kariams. Vertiname tai ir šiandien atvykome ne tik atsiveždami mūsų kraštietės Oksanos Boiko parodą, bet ir norėdami gyvai padėkoti jūsų miesto žmonėms ir jums asmeniškai“, - susitikime su Alytaus miesto savivaldybės vadovais sakė Kremenčuko (Ukraina) miesto atstovai Andrejus Melnikas ir Dmitrijus Kavunikas. 

Jie perdavė ne tik kuo nuoširdžiausią šio miesto neįgaliųjų draugijos atstovių padėką už alytiškių paramą maisto produktais, bet ir Kremenčuko miesto mero Vitalijaus Maleckio padėkas Alytaus miesto savivaldybės vicemerui Povilui Labukui, administracijos direktorei Onai Balevičiūtei, savivaldybės tarybos nariams Sigitui Leonavičiui ir Edmundui Čečetai, mero patarėjui Sauliui Ivoškai, savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus vedėjo pavaduotojai Loretai Gaižiuvienei, prisidėjusiems organizuojant ir gabenant paramą miestui partneriui Ukrainoje.

Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis dar kartą pareiškė užuojautą dėl barbariško Rusijos teroro akto raketai pataikius į Kremenčiuko prekybos centrą ir jame žuvusių žmonių bei užtikrino, kad pagalba miestui partneriui bus teikiama ir ateityje.  

Miesto vadovai bei svečiai aptarė įvairios literatūros bei vadovėlių ukrainiečių kalba pristatymo į Alytų galimybes čia gyvenantiems karo pabėgėliams iš Ukrainos, galimybes studentams iš Kremenčuko studijuoti Alytaus kolegijoje. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą