Vasaros fontanas vasarą pavers dar spalvingesne!

Liepos 25 d. 18 val. Alytaus kultūros centre – VASAROS FONTANAS!

Laukiamiausias ir ryškiausias vasaros renginys VASAROS FONTANAS vėl kviečia pasinerti į vasariškas linksmybes! Šį kartą Jūsų lauks ne tik jau pamėgtos pramogos, bet ir naujos veiklos.

Tradiciškai mažųjų šventės lankytojų laukia piešimas ant veidukų, puikus laikas šokinėjant batute, gaudant vėjo nešamus burbulus ir kiti lauko žaidimai. Išmoktomis komandomis ir triukais Jus stebins šunų mylėtojų klubo BOSKO augintiniai.

Muzikinėje vakaro programoje skambės Alytaus jaunimo centro vokalinių studijų „Boružėlė“ (vadovė Raimonda Remeikienė), „Šypsena“ (vadovė Dalia Langvinienė), „Free soul“ (vadovė Jūratė Mokrecovaitė) jaunųjų atlikėjų dainos. VASAROS FONTANO renginį vainikuos jaunosios kartos atlikėjos ir dainų autorės PAULINOS PAUKŠTAITYTĖS koncertas. 

VASAROS FONTANO programoje šįkart Jūsų lauks ne tik gausus PUTŲ FONTANAS, bet ir įstabūs moksliniai eksperimentai. Profesionali mokslininkų komanda N2, kviečia Jus kartu patirti įspūdingą mokslo pasaulį. Turėsite galimybę ne tik stebėti, bet ir patys sudalyvauti eksperimente. Visi renginio dalyviai taip pat turės galimybę išbandyti įrenginius, kurie primena apie saugumo svarbą kiekvienam eismo dalyviui. Žaismingas ir linksmas Baltasis Zebras papasakos vaikams pagrindines saugaus eismo ir važiavimo dviračiais bei paspirtukais taisykles. Šventėje sutiksite ir kitus personažus. 

Šventėje galėsite pasimėgauti ledais, pasistiprinti užkandžiais ir gėrimais. Ilgiau prisiminti gerai praleistą laiką su šeima, draugais VASAROS FONTANE padės fotobūdelė. 

Putų kiekio tikrai nemažinsime, tad nepamirškite pasiimti sausų rūbų persirengti. Susitinkame VASAROS FONTANE jau liepos 25 d. 18 val. Alytaus kultūros centre! Renginyje, kuris jūsų vasarą pavers dar spalvingesne.

RENGINYS NEMOKAMAS.

AKC informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą