Kviečia kino teatras „Dainava“: vasario 1 – 7 dienos repertuaras

 

Visus kino mylėtojus vasario 1 - 7 dienomis kino teatras „Dainava“ kviečia pamatysi šiuos filmus:
- 13:00 val seansas - dubliuotas lietuviškai, animacinis filmas šeimai „TRYS DIDVYRIAI IR SOSTO PAVELDĖTOJA“ (N-7). Trukmė: 1h 30 min.
- 15:15 val seansas - Biografinė, istorinė drama „MARIJA, ŠKOTIJOS KARALIENĖ“ (N-16).
- 18:00 val seansas - Lietuvių kūrėjų komedija „IR VISI JŲ VYRAI“ (N-16).
- 20:30 val seansas – trileris „APGAULINGA RAMYBĖ“ (N-16).
-
Bilietus įsigyti galite svetainėje www.kinasdainava.lt arba „Dainavos“ kino teatro kasoje.

„TRYS DIDVYRIAI IR SOSTO PAVELDĖTOJA“
Neilgai ramiai gyveno šaunieji didvyriai Alioša Popovičius, Dobrynia Nikitičius ir Ilja Muromietis. Šį kartą kunigaikštis jiems patiki svarbią valstybinės reikšmės užduotį – iš už jūrų marių parvežti tikrąją sosto paveldėtoją – gražuolę princesę.
Linksmoji animacija kaip visada kupina šmaikščiausių dialogų ir beprotiškiausių nuotykių – „Trys didvyriai ir sosto paveldėtoja“ su visų pamėgtais herojais.
Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.
REŽISIERIUS: Konstantinas Bronzit

„MARIJA, ŠKOTIJOS KARALIENĖ“
Angliją valdant Elžbietai I (akt. Margot Robbie), gimtinėn sugrįžta Prancūzijos karalienė Marija Stiuart (akt. Saoirse Ronan), pareiškusi norą susigrąžinti teisėtai jai priklausantį Škotijos sostą ir karūną. Vyrų viešpatavimo epochoje į kovą dėl valdžios kyla dvi nepalaužiamos kraujo seserys – negailestinga Elžbieta I ir akiplėšiškai drąsi Marija Stiuart, besivaržančios dėl karalienės titulo, meilės ir pripažinimo. Savo rankose sutelkusios valdžią, apsuptos priešų, mylimųjų ir melo pinklių, Marija Stiuart ir Elžbieta I privalo žaisti negailestingą karalienių žaidimą, atlaikyti priešų atakas ir sąmokslus, sukilimus ir apkalbas bei amžiams perrašyti krauju paženklintą Anglijos istoriją.
Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
Režisierius: Josie Rourke
Vaidina: Margot Robbie, Saoirse Ronan, Guy Pearce, Gemma Chan

„IR VISI JŲ VYRAI“
Filmo centre – trys stiprios asmenybės su savo požiūriu, idealais, baimėmis ir svajonėmis. Trys moterys, kurios ieško, klysta, pyksta, džiaugiasi, liūdi ir, žinoma, myli. Myli savo gyvenimo vyrus, nors kartais atrodo, kad be jų viskas būtų kur kas paprasčiau. Juoką ir rimtas temas puikiai balansuojanti juosta „Ir visi jų vyrai“ pasakoja apie tris skirtingas ir labai stiprias asmenybes; kartais besipykstančias, bet neišvengiamai artimas moteris. Ir, žinoma, apie visus jų vyrus.
Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.
Režisierius: Donatas Ulvydas
Vaidina: Inga Jankauskaitė, Kristina Kazlauskaitė, Aušra Giedraitytė, Giedrius Savickas, Audrius Bružas, Šarūnas Januškevičius, Andrius Bialobžeskis

„APGAULINGA RAMYBĖ“
Ramios Beikerio Dilo („Oskaro“ laimėtojas Matthew McConaughey‘is) dienos bėga pasakiško grožio tropikų saloje. Žvejybinės jachtos savininkas Beikeris rengia pramogines išvykas negausioms turistų grupėms ir pavieniams keliautojams, nutolstantiems nuo populiariausių turistinių maršrutų.
Pavojus jo ramybei iškyla, kuomet vyrą susiranda jo buvusi žmona Karen (akt. Anne Hathaway). Užsiverkusi ir įsibaiminusi, moteris prisipažįsta nebežinanti, į ką kreiptis ir paprašo buvusio sutuoktinio pagalbos. Problema – į smurtą linkęs jos naujasis vyras (jį vaidina Jason‘as Clarke‘as), kurio pykčio priepuoliai jau gresia ne tik jos pačios, bet ir jų su Beikeriu sūnaus sveikatai, o galbūt ir gyvybei. Virpanti iš baimės, moteris pasiūlo, kad Beikeris išsivežtų jos vyrą į pramoginę žūklę ir jūroje jo atsikratytų.
Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
Režisierius: Steven Knight
Vaidina: Anne Hathaway, Matthew McConaughey, Diane Lane, Jason Clarke

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą