Artėja Kalėdos – pradėkime ruoštis joms dabar!

 

Alytaus miesto savivaldybė kviečia jau dabar pradėti galvoti savo individualių namų, daugiabučių, įmonių, įstaigų puošimo idėjas ir savo kalėdinius žiburėlius įžiebti kartu su šventine eglute mūsų mieste. Šiais metais skatiname savo aplinką papuošti kuo žaismingiau, įdomiau ir nuotaikingiau, kad drauge sukurtume žaismingas šv. Kalėdas mūsų mieste.
„Artėja gražiausios ir šilčiausios metų šventės. Džiugu, kad alytiškiai kasmet tampa vis išradingesni, kūrybiškesni, turi originalių idėjų, kurias gali įgyvendinti puošdami savo namus, įstaigas, bendruomenes. Juk kartu sukurta šventė – daug tikresnė ir jaukesnė!“, – džiaugdamasi, kad alytiškiai kasmet vis daugiau dėmesio skiria aplinkos puošybai kalbėjo Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė.
Ruošiantis Kalėdoms galite susiburti bendruomenėse, kuriose jau šiandien galima pradėti kurti išskirtinius papuošimus. Jais pasipuošę, drauge su kitais alytiškiais sukursite kalėdinę Alytaus dvasią. Galbūt papuošite eglutę, kuri bus pagaminta iš kalėdinių kojinių, dekoruota žėrinčiais žaisliukais ar netgi apversta aukštyn kojomis. Nebijokite fantazuoti kurdami papuošimus ir svarstydami idėjas, kaip pasipuošite šiais metais.
Kaip ir kiekvienais metais, miesto savivaldybės atstovai vertins jūsų kūrybingumą, originalumą, išskirtinumą, meniškumą ir vykdys konkursą, kurio metu būsite apdovanoti. Besiruošdami Kalėdoms laukite informacijos apie konkursą Ji jus pasieks jau pirmosiomis žiemos dienomis.
Pradėkime apie kalėdinį papuošimą galvoti jau šiandien ir švenčių laukimas taps dar gražesnis!

Alytaus miesto savivaldybės informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą