Laikinojo karantinavimo vietose apsistoja vis daugiau alytiškių

Švelnėjat karantinui ir atnaujinus dalį skrydžių auga iš užsienio į Alytų sugrįžtančių ir laikinojo karantinavimo vietose apsistoti norinčių alytiškių skaičius. Šiuo metu Alytaus miesto stadione esančiuose Sportininkų namuose gyvena 7 asmenys, o viešbutyje „Dzūkija“– 4 iš užsienio parvykę alytiškiai. Gegužės 22 d. Sportininkų namuose bus apgyvendinti dar 9 asmenys.
Kaip pastebi Alytaus miesto savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoja Roberta Samuolytė-Kisielienė, pastaruoju metu sulaukiama vis daugiau laikinojo karantinavimo galimybėmis besidominčių alytiškių skambučių. Iš užsienio parvykstantys asmenys domisi transportavimo galimybėmis ir apgyvendinimo sąlygomis.
Alytaus miesto savivaldybės administracija primena, kad iš užsienio parvykstantys asmenys laikinojo karantinavimo klausimais gali kreiptis į Alytaus miesto savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoją Robertą Samuolytę-Kisielienę tel. +370 693 55 005 arba Finansų ir investicijų skyriaus vedėjo pavaduotoją Antaną Butkevičių tel. +370 620 24 321 arba rašyti el. paštu karantinas@alytus.lt.
Laikinojo karantinavimo paslaugos (įskaitant transportavimą ir maitinimą) bus teikiamos tik iš anksto el. p. karantinas@alytus.lt arba nurodytais telefonais užsiregistravusiems asmenims.

Dėl COVID-19 tyrimai atlikti beveik 2 000 asmenų

Mobiliame patikros punkte šią savaitę tyrimai atlikti 96 asmenims (iš viso ištirti 1 747 asmenys). Naujų koronaviruso infekcijos atvejų Alytuje nenustatyta. Dzūkijos sostinėje COVID-19 sirgo 27 asmenys – 26 pasveiko, 1 mirė.

 Alytaus miesto savivaldybės inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą