Genių kaimo „Beržyno“ asociacija surengė stovyklą

Rugsėjo 12 d. vyko jau tradicine tapusi mūsų vasaros stovykla „Geriausia ever vasaros diena“. Gaila, kad dėl kai kurių aplinkybių stovykla įvyko jau rudenį, tačiau svarbiausia, kad ji apskritai įvyko!

Jaunieji Genių gyventojai ir aplinkinių bendruomenių vaikučiai smagiai leido laiką Genių kaimo „Beržynas“ asociacijoje, kur jie galėjo išbandyti savo sportines jėgas, protines žinias bei pasitelkti savo meninę vaizduotę. Stovyklos kulminacija tapęs pripučiamas batutas ir „zorb ball“ kamuoliai taip pat pritraukė daug jaunimo. „Mūsų jaunimas yra labai darnus ir šaunus, džiaugiuosi, kad Geniuose jie aktyviai įsitraukia į bendruomeninį gyvenimą ir taip domisi mūsų renginiais ir visomis veiklomis“, – albėjo Kasparas Burbulevičius. Vaikai stovyklos metu taip pat dalyvavo prevencinėje veikloje, orientaciniame žygyje ir daugelyje kitų veiklų.

Renginį finansavo Alytaus rajono savivaldybė. Dėkojame, Akvilei Šimanskaitei, Kasparui Burbulevičiui, Klaudijai Ripaitei, Linai Astrauskienei ir Angelei Verbickaitei už renginio organizavimą.

Genių kaimo Beržyno asociacijos taryba

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą