Pradėjo veikti Valstybinės miškų tarnybos konsultacijų miškų ūkio priežiūrai centras

Valstybinė miškų tarnyba informuoja, kad pradėjo veikti jos konsultacijų miškų priežiūros klausimais centras. Konsultacijos teikiamos telefonu bei susitikus su specialistu, prieš tai elektroniniu būdu užsiregistravus.

Telefonu galima konsultuotis dėl vidinės miškotvarkos projektų rengimo ir tvarkymo, miško želdinimo ir žėlimo projektų rengimo, vertinimo ir tvirtinimo, leidimų kirsti mišką ir pranešimų apie ketinimą kirsti mišką pateikimo, derinimo, tvirtinimo ir išdavimo, miškų būklės, naudojimo, atkūrimo, įveisimo ir apsaugos.

Konsultacijos teikiamos telefonu 8 670 06211 ir elektroniniu paštu klausimai.mups@amvmt.lt, darbo dienomis nuo 8 iki 17 val.

Užsiregistruoti susitikimui su specialistu galima užpildžius formą, kurią rasite čia

Atsidarę šią nuorodą galite rasti ir visų kitų galimų prašymų formas, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus, nuorodas į Aplinkosaugos leidimų informacinę sistemą ALIS bei į jos mokomąją medžiagą, taip pat nuorodą į skaičiuoklę preliminariai kompensacijai už miško žemės pavertimą kitomis naudmenomis apskaičiuoti.

Konsultacijos tarnybos Miškų ūkio priežiūros skyriaus regioniniuose padaliniuose vyksta antradieniais nuo 8 iki 17 val.

Taip pat informuojame, jog prašymus įvertinti ir patvirtinti miško želdinimo ir žėlimo projektus prašome siųsti adresu iveisimoprojektai@amvmt.lt.

Parengtus vidinės miškotvarkos projektus ir jų skaitmeninius duomenis tikrinti ir tvirtinti siųskite el. paštu: vmpregistras@amvmt.lt. Visus kitus klausimus, prašymus, skundus prašome teikti el. paštu vmt@amvmt.lt.

Lietuvos Respublikos aplinkos ministerija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą