Nauja savivaldybės išmoka – sąlyginė pašalpa

Informuojame, kad nuo 2023 m. birželio 1 d. gyventojai, turintys savivaldybės teritorijoje nuosavybės teise jiems priklausantį gyvenamąjį būstą, kuriame yra deklaruota ir faktinė gyvenamoji vieta ir gaunantys pajamas, vienam šeimos nariui neviršijančias 3 valstybės remiamų pajamų dydžio (471 Eur), gali kreiptis dėl naujos sąlyginės pašalpos gavimo.

Ši nauja sąlyginė pašalpa vieną kartą per kalendorinius metus galės būti skiriama asmenims, atitinkantiems aukščiau įvardintas sąlygas bei sudariusiems gyvenamojo būsto ir (ar) turto, civilinės atsakomybės draudimo sutartį, pateikus tai pagrindžiančius dokumentus.

Išsamiau apie teikiamą piniginę socialinę parama Lazdijų rajono gyventojams bei konkrečius atvejus ir dydžius galite susipažinti čia. 

Primename, kad dėl bet kurios rūšies piniginės socialinės paramos kreipiamasi į savo gyvenamosios vietos seniūnijoje dirbantį socialinio darbo organizatorių.

lazdijai.lt informacija

Komentarai

  • Kas čia per nesamones
    prieš 30 minučių
    KIEK DAR PAŠALPOMIS MAIRINSITE DYKADUONIUS
  • Wagner Clerk
    prieš 10 minučių
    Norėčiau jus visus rekomenduoti patikimam ir nuoširdžiam privačios paskolos davėjui, kuris patvirtino mano paskolą vos per kelias valandas po daugybės nesėkmingų bandymų gauti paskolą, nustebau ir apsidžiaugiau, kad privatus skolintojas mane išgelbėjo ir pasiūlė paskola su 2% palūkanų norma, susisiekite su ja dabar, jei jums reikia skubios paskolos El. paštas: (christywalton355@gmail.com) arba whatsapp jam +12522852093

Parašykite komentarą