Mero pusryčiuose – būrys nusipelniusių moksleivių

Balandžio 11 d. į Lazdijų rajono savivaldybės posėdžių salę sugūžėjo būrys rajono moksleivių ir mokytojų. Tradicinių mero pusryčių metu buvo pagerbti šių mokslo metų vasario-kovo mėnesių įvairių tarptautinių, šalies konkursų ir olimpiadų, rajoninių turų prizinių vietų nugalėtojai ir juos paruošę mokytojai.

 

Renginio dalyvius sveikino ir atminimo dovanas įteikė Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis ir Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Rasa Kazlauskienė. Jie džiaugėsi, kad rajono moksleiviai yra žingeidūs ir aktyvūs, siekia aukštų įvertinimų konkursuose, o to pavyzdžiu galima laikyti tradicinių mero pusryčių renginį, į kurį nuolat susirenka gausus būrys nusipelniusių moksleivių.

Sveikindamas jaunimą Lazdijų rajono meras A. Margelis kvietė didžiuotis, kad gyvename laisvoje šalyje, turime visas galimybes mokytis ir tobulėti, laisvai išvykti į užsienio šalis.  Jis padėkojo mokytojams, kurie nuoširdžiai ruošia savo mokinius ir garsina Lazdijų krašto vardą.

Nuoširdžius padėkos žodžius tarė Lazdijų meno mokyklos Veisiejų skyriaus mokytoja Irina Gudebskienė, neseniai su jungtiniu orkestru grįžusi iš konkurso, Vengrijoje, kur laimėjo 1-ąją vietą. Ji padėkojo Lazdijų rajono savivaldybės merui A. Margeliui už nuolatinę paramą ir padovanojo kolektyvo nuotrauką su Lietuvos ambasadore Vengrijoje Rasa Kairiene.

Muzikos garsais renginio dalyvius šildė  Lazdijų rajono Kapčiamiesčio Emilijos Pliaterytės mokyklos mokinė Greta Valentaitė ir jos mokytojas Juozas Pileckas.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą