Alovės parapijiečiai džiaugiasi nauju bažnyčios stogu

Savaitgalį Alovės bendruomenė rinkosi į padėkos Mišias Alovės Švč. Trejybės bažnyčioje, kurias vedė Kaišiadorių vyskupas Jonas Ivanauskas. Dar rugsėjo mėnesį čia prasidėję stogo remonto darbai jau baigti, tad tikintieji sukviesti į iškilmingas Mišias, kuriose buvo pasimelsta ir padėkota visiems geradariams.

Kartu su visais tikinčiaisiais Mišiose dalyvavo ir Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas. „Diena prieš, buvome susirinkę į rudens šventę, kur kalbėjome apie nuveiktus darbus ir džiaugėmės ką mums pavyko padaryti per metus. Bet yra dar kai kas svarbaus, tai Aukščiausiojo pagalba. Šie Dievo namai sutvarkyti mūsų visų ir jo pagalba ir aš tuo labai džiaugiuosi“ – sakė meras.

Alytaus rajono savivaldybė bažnyčios restauracijai skyrė 10 tūkstančių eurų finansinę paramą, už kurią visus stogo keitimo darbus atliko Alovės krašto statybininkai. Kaišiadorių vyskupas Jonas Ivanauskas pasidžiaugė geraširdžiais tikinčiaisiais, kurie prie šių nelengvų ir gana brangiai kainuojančių darbų prisidėjo savo finansinėmis aukomis: „Nuoširdus ačiū, nes jūsų dėka, visi kartu išgelbėjote nuostabius Dievo namus“.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą