Šventiniai renginiai Santaikoje

Santaikos kultūros namuose vyko popietė vaikams „Šventinė mozaika“. Į šventinį renginį atvyko nemažas būrys Santaikos parapijos vaikučių drauge su tėveliais, močiutėmis ir seneliais. Vaikus labai nudžiugino susitikimas su Kalėdų Seneliu ir jį lydėjusiais pasakų personažais. Jie kartu žaidė įvairius linksmus žaidimus, keliavo stebuklingo miško keliais, mokėsi šokių ir įvairių ratelinių žaidimų. Kaip visada, po linksmybių buvo atrištas dovanų maišelis. Liejosi eilėraščių posmai ir smagios dainelės.

Į tradicinį kalėdinį padėkos vakarą „Kai gerumu į žemę sninga“ rinkosi Santaikos meno mėgėjų kolektyvai, renginių rėmėjai ir lankytojai, bibliotekos skaitytojai, bendruomenės nariai ir svečiai. Sveikinimo žodį tarė Krokialaukio seniūnijos seniūnas Rimas Jarmala. Bendruomenės pirmininkas Rimas Krutulis kalbėjo apie įvykdytus projektus, dėkojo aktyviausiems bendruomenės nariams už gražius darbus. Kultūrinių renginių organizatorė Rasa Navakauskienė peržvelgė praėjusių metų kultūrinius renginius, pasidžiaugė meno kolektyvų išvykų gausa, padėkojo dideliam  rėmėjų būriui. Maloniai nustebino Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas, įteikęs padėkas ne tik geriausiems bibliotekos skaitytojams, bet pastebėjo ir pačius veikliausius bendruomenės atstovus. Kartu su bibliotekininke Laima Petkevičiene jis visiems įteikė kalėdines dovanėles.

Koncertavo puiki muzikinė grupė „Donna“. Jų dainos išties pakylėjo virš kasdienybės, leido pajusti Kalėdų ir artėjančių Naujųjų metų dvasią.

Po koncerto prie bendro vaišių stalo visi bendravo, vaišinosi ir, dainuojant grupei „Tuoj“, sukosi smagiam šokio sūkury.

Renginius organizavo rajono kultūros centro Krokialaukio filialo Santaikos kultūros namai, RSVB Santaikos filialas ir Santaikos kaimo bendruomenė.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą