Skirtas Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas

 

Alytaus rajono savivaldybės taryba administracijos direktorės Gintarės Jociunskaitės pavaduotoju patvirtino Virgilijų Pranskevičių, kuris šias pareigas ėjo ir ankstesnės Savivaldybės tarybos kadencijos laikotarpiu.

V. Pranskevičiaus kandidatūrą į Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas pasiūlė administracijos direktorė G. Jociunskaitė, teikė savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas. Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju jis dirbo 2015–2019 m. Savivaldybės tarybos kadencijos laikotarpiu.

„Kandidatas praėjusią kadenciją dirbo šioje pozicijoje. Žmogus įsigilinęs į sritis, kurios jam buvo pavestos kuruoti, į savivaldybės administracijos darbą. Turi patirties ir išminties. Dirbęs ir privačioje veikloje ir biudžetinėje įstaigoje. Kruopštus, atsakingas, ramus, telkiantis žmogus“, – sakė Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, apibūdindamas kandidatą į administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas V. Pranskevičių bei prašė Savivaldybės tarybos narius jį palaikyti.

V. Pranskevičius padėkojo merui už pareikštą pasitikėjimą. Kandidatas pristatė savo išsilavinimą ir visuomenines veiklas. Jis yra 55-erių metų, Lietuvos žemės ūkio akademijoje įgijęs inžinieriaus-elektriko specialybę, maždaug 15 metų dirbo versle, šiuo metu yra Lietuvos socialdemokratų partijos Alytaus rajono skyriaus pirmininkas, Ūdrijos medžiotojų būrelio, kaimo bendruomenės pirmininkas, visuomeninės organizacijos „Mūsų Dzūkija“ steigėjas.

Dirbdamas administracijos direktoriaus pavaduotoju praėjusios Savivaldybės tarybos kadencijos metu, V. Pranskevičius kuravo Socialinės paramos, Vaikų teisių, Architekto, Civilinės metrikacijos ir Žemės ūkio skyrių veiklą. „Su savivaldos darbo specifika esu susipažinęs. Stengsiuosi jūsų lūkesčius pateisinti, visas jėgas panaudoti, kad Alytaus rajonas klestėtų, kiekvienas gyventojas, nepaisant jo politinių įsitikinimų ir socialinės padėties, pajustų mūsų gero darbo rezultatus“ , – sakė V. Pranskevičius.

Iš 22 posėdyje dalyvavusių Alytaus rajono savivaldybės tarybos narių slaptu balsavimu už V. Pranskevičiaus kandidatūrą balsavo 16, prieš – 6 tarybos nariai.

V. Pranskevičius pareigas pradės eiti nuo birželio 7 d.


Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą