Bus skelbiami konkursai dviejų Alytaus rajono mokyklų direktorių pareigoms

 

Alytaus rajono savivaldybė organizuos konkursus dviejų švietimo įstaigų direktorių pareigoms eiti. Konkursai organizuojami, nes nuo 2020 m. sausio 1 d. baigsis šių vadovų darbo sutarčių terminas.

Pagal Švietimo įstatymą savivaldybių švietimo įstaigų vadovų, kurie buvo paskirti į pareigas neterminuotai ir pareigas ėjo ilgiau kaip 5 metus, kurie šio įstatymo įsigaliojimo dieną, t. y. 2018-01-01, tos pačios švietimo įstaigos vadovo pareigas ėjo daugiau kaip 20 metų, tačiau ne daugiau kaip 29 metus, vieši konkursai švietimo įstaigos vadovo pareigoms eiti turi būti įvykdyti ne vėliau kaip iki 2020 m. sausio 1 d.

Dėl šios priežasties Alytaus rajono savivaldybė organizuos konkursus Miroslavo ir Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijų direktorių pareigoms eiti. Miroslavo gimnazijos direktoriaus Romualdo Geležausko ir Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijos direktorės Idalijos Šukevičienės darbo sutartys baigiasi 2020 m. sausio 1 d. Abu direktoriai mokykloms vadovavo daugiau kaip 20 metų.

Miroslavo vidurinės mokyklos, dabar Alytaus r. Miroslavo gimnazijos, direktoriaus pareigas R. Gelažauskas pradėjo eiti 1995 metais.

I. Šukevičienė buvo paskirta Krokialaukio vidurinės mokyklos, dabar Alytaus r. Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijos, direktore 1997 m.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą