Valstybės garantuojama teisinė pagalba karantino metu teikiama tik nuotoliniu būdu

 

Lietuvos Respublikos Vyriausybei 2020 m. kovo 14 d. nutarimu Nr. 207 „Dėl karantino Lietuvos Respublikoje paskelbimo“ paskelbus šalyje karantiną dėl naujojo koronaviruso (COVID19) plitimo grėsmės, informuojame, kad pirminė teisinė pagalba karantino laikotarpiu teikiama tik nuotoliniu būdu.
Atsižvelgdami į Valstybės garantuojamos teisinės pagalbos tarnybos rekomendacijas, informuojame, kad, jeigu pareiškėjui pirminė teisinė pagalba yra reikalinga valstybės ir (ar) savivaldybių institucijoms skirtų dokumentų parengimui ar surašyti prašymą suteikti antrinę teisinę pagalbą, būtinais atvejais toks dokumentas bus rengiamas ir pareiškėjui pateiktas el. paštu.
Nebūtinais atvejais dėl šių dokumentų parengimo prašome kreiptis į Alytaus rajono savivaldybės administraciją pasibaigus nustatytam karantino laikotarpiui.

Pirminę teisinę pagalbą Alytaus rajono savivaldybės administracijoje gyventojams nuotoliniu būdu teikia Teisės ir vidaus administravimo skyriaus vyr. specialistės Irma Mikailionytė, el.p. irma.mikailionyte@arsa.lt ir Indrė Gočeldienė, el.p. indre.goceldiene@arsa.lt, tel. (8 315 ) 69 010.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą