Per Alytaus gimtadienį dviračių take susitikime 15-ąjį kartą

Jau 15 metus AB mašinų gamykla „Astra“ suburia alytiškius bendram tikslui –  pasivažinėti Alytaus miesto dviračių takais. Šįmet visus – didelius ir mažus – kviečiame į žygį, skirtą šeimoms „Šeima – mūsų stiprybė“.

AB „Astra“ ir jos partneris „Pretendentas“, Alytaus profesinio rengimo centras Alytaus miesto gyventojus 2022 m. birželio 19 d. 10.00 val. kviečia dviračių žygį pradėti nuo Didžiosios Dailidės ežerėlio įrengtos automobilių stovėjimo aikštelės prie pėsčiųjų ir dviračių tako, A. Baranausko ir Daugų gatvių sankirtos,  finišas – Didžios Dailidės pliažo.

Maršruto metu planuojame aplankyti pačias gražiausias Nemuno pakrantes, dviejuose punktuose sustoti, gauti po specialų lipduką. Maršruto ir dviratininkų žygį prižiūrės ir lipdukus atitinkamuose pažymėtuose punktuose klijuos Alytaus profesinio rengimo centro mokiniai. 

Dalyvių, finišavusių Dainų slėnyje. lauks apdovanojimai ir siurprizai. Planuojama apdovanoti tuos žygio dalyvius, kurie tradiciškai jau keleri metai dalyvauja miesto dienų dviračių žygyje ir turi sukaupę nemažą lipdukų, ženkliukų, dalijamų žygio metu, kolekciją, pagerbti gausias šeimas.

Paklausus dviračių žygio sumanytojo ir 2019 metų Alytaus miesto garbės piliečio S. Bondarevo, koks yra šio žygio tikslas, jis atsakė:  „Šio  žygio tikslas – ne kas greičiau pasieks galutinį punktą, o pasigrožėti gamtos ir miesto vaizdais, atrasti tas ilgalaikes vertybes, kurios sieja šeimą, bendruomenę...“

Dviračių žygio dalyviai registruojasi savarankiškai elektroninėje registracijos formoje dėl komandinių registracijų prašome kreiptis el. paštu evaldas.martinka@alytus.lt 

Trasos schema rasite čia 
Būkit budrūs ir saugūs  kelyje! Renginio dalyviai privalo laikytis saugos reikalavimų ir saugių atstumų. Gerbkime save ir šalia esančiuosius.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos
Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistas
Evaldas Martinka

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą