Europos jaunių dziudo taurės varžybose iškovoti 3 medaliai

Spalio 19–20 d. Latvijos sostinėje Rygoje vyko Europos jaunių dziudo taurės varžybos, kuriose savo jėgas išbandė sportininkai iš 18 pasaulio šalių. Šiose varžybose dalyvavo keturi Alytaus sporto ir rekreacijos centro dziudo sporto šakos atstovai, kuriuos treniruoja Dainius ir Egesta Cimbolai. Aukšto lygio turnyre mūsų sportininkai iškovojo vieną aukso ir du bronzos medalius.

Čempiono titulas ir aukso medalis atiteko Adriui Jakubauskui (svorio kategorija iki 55 kg). Sportininkas, antrą kartą šiais metais tapęs Europos jaunių taurės nugalėtoju, dar kartą pademonstravo ne tik puikią fizinę formą, bet ir psichologinę stiprybę. Prieš tai A. Jakubauskas triumfavo prestižinėse Europos jaunių taurės varžybose, vykusiose Berlyne. Jo laimėjimai atspindi nuoseklų tobulėjimą bei ryžtą siekti dar aukštesnių tikslų.

Bronzos medalius laimėjo Tajus Babaičenko (svorio kategorija iki 81 kg) ir Matas Liaugaudas (svorio kategorija iki 90 kg). Timui Cimbolui iki medalio pritrūko vos vienos pergalės – iškovojęs tris pergales ir patyręs du pralaimėjimus, jis užėmė garbingą 5 vietą.
Sveikiname sportininkus ir trenerius su puikiu rezultatu.

Švietimo ir sporto skyriaus informacija
 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą