Įvyko jau ketvirtasis vardinis mergaičių krepšinio turnyras, skirtas Jurgitos Štreimukytės - Virbickienės taurei laimėti

Šeštadienį, įvyko jau ketvirtasis vardinis mergaičių krepšinio turnyras, skirtas Jurgitos Štreimikytės- Virbickienės taurei laimėti. Kiekvienai metais jis tampa vis populiaresnis ir masiškesnis- šiemet dalyvavo 8 komandos dvejose amžiaus grupėse, taigi, Alytaus Medicininės Reabilitacijos centro sporto salėje atidarymo ir uždarymo metu buvo susirinkę apie 100 jaunųjų krepšininkių.

Atidarymo metu jaunosioms sportininkėms gražių žodžių negailėjo Jurgita Štreimikytė- Virbickienė linkėdama, mergaitėms bendrauti, draugauti, sistemingai sportuoti, sveikai gyventi, turiningai leisti laisvalaikį.

Labai džiugu, kad šiais metais mūsų renginį aplankė Alytaus SRC direktorius Tomas Stupuris ir Alytaus miesto savivaldybės sporto skyriaus vyriausioji patarėja Daiva Jakubauskienė.

Šiek tiek pasigedome vietinių sportininkių tėvelių palaikymo, o tie , kurie dalyvavo tikrai buvo pastebėti ir pagirti.

Tris metus iš eilės mūsų krepšinio šventę puošė Alytaus „ Šaulė Gym“ šokėjos ir jų puikioji vadovė Loreta. Tačiau šiemet mūsų renginiai sutapo, todėl bandėme savomis jėgomis parodyti ką esame išmokę laisvu nuo krepšinio metu.... Alytaus SRC krepšininkės pačios sudalyvavo atidarymo programoje ir labai puikiai pasirodė. Nutarėme įvesti naują tradiciją ir sekančiais metais lauksime visų komandų su gražiomis idėjomis,šokiais , dainomis ir t.t. Juk sakoma- kas moka linksmintis , tas moka ir rimtai dirbti. Tai faktas, nes alytiškės 2003-2004m. amžiaus grupėje nepaliko varžovėms jokių vilčių ir tapo šio turnyro nugalėtojomis ( trenerė Egidija Paužuolienė). Antrąją vietą iškovoja mūsų artimiausi kaimynai iš Marijampolės ( treneris Stasys Žaliabarštis), trečioje vietoje liko Panevėžio KKSC merginų komanda ( trenerė Rima Daunienė), o ketvirtoje- Kauno„ Aisčių“ merginos ( trenerė Birutė Zakienė).

Jaunesniųjų mergaičių ( gim.2005-2006m.) amžiaus grupėje nugalėtojomis tapo Kauno „Aisčių“ mergaičių komanda ( trenerė Lina Dambrauskaitė), antrąją vietą iškovojo Panevėžio KKSC mergaitės ( trenerė Ilona Rimšienė), Alytaus SRC I komanda liko trečioje vietoje o ketvirta vieta atiteko jauniausioms mūsų turnyro dalyvėms - Alytaus SRC II komandai ( trenerė Milda Sauliūtė).

Mūsų renginio atidarymą ir uždarymą puikiai pravedė Alytaus SRC žaidėja Orinta.

Labai didelis ačiū ir mūsų teisėjams-tai ilgametės mūsų pagalbininkės Saulė ir Evelina. Pačios puikios žaidėjos ir nuostabios teisėjos.

Ir naujai į mūsų veiklą įsitraukusiems Arnui ir Aurimui, kurie taip pat yra puikūs krepšininkai ir sutiko dalyvauti mūsų krepšinio šventėje.

Sekretoriato sudėtyje taip pat dalyvavo Alytaus SRC krepšininkės ( Agnė , Evelina, Justina ir Geida).

Smagu, kai mūsų daug ir visur mes galime vieni kitiems padėti. Ačiū visiems už puikų kolektyvinį darbą tiek krepšinio aikštelėje, tiek už jos ribų!

Labai norime padėkoti mūsų miestui, Alytaus sporto ir rekreacijos centrui, Medicininės reabilitacijos centrui, Jurgitai Štreimikytei , Kristinai Bumblienei, Kristinai Grižienei ir Alytaus moterų krepšinio komandai RKL-GUT.LT“ bei daugeliui kitų, labai gerų žmonių, kurie prisidėjo, kad ši puiki šventė įvyktų.

Jau pastoviais mūsų pagalbininkais tapusiais : buitinės technikos parduotuvės „GUT.LT“ direktoriui Giedriui Stankevičiui, „IRIS“ parduotuvės direktorei Irenai Tamulevičienei , VIVI lietuviškos kosmetikos gamintojams UAB GANGAS, ir šiemet dovanėlėmis padėjusiems – bendrovei „ Dzūkijos mediena“ , UAB“Dzūkų restorano“ direktoriui Robertui Vitkauskui, UAB „Jurvidginta“ direktorei Reginai Jurčiukonienei, UAB „Rimutės šimtalapiai“ direktorei Rimutė Zuzevičienė.

Didelis ačiū visoms mūsų varžovių komandoms ir jų treneriams- smagu, kad jūs esate.

Ir, žinoma, ačiū krepšiniui, kuris mus suveda ir vienija.

Lauksime ir ruošimės sekančiam, jubiliejiniam mergaičių krepšinio turnyrui, skirtam Jurgitos Štreimikytės- Virbickienės taurei laimėti.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą