“Trakų” futbolininkai apie rungtynes UEFA Europos lygoje: “Turime parodyti, kad esame žymiai geresni”

Iki atsakomųjų “Trakų” ekipos rungtynių su “Cefn Druids” klubu UEFA Europos lygos atrankos preliminariajame etape liko vos kelios valandos . Žaidėjų veiduose vis dar netrūksta šypsenų, kurias netrukus keičia susikaupimas.

Iš Velso “Trakų” parsivežtos lygiosios (1:1) toli gražu negarantuoja lengvo pasivaikščiojimo, vis tik komanda tiki, kad yra stipresnė ir tai pabandys įrodyti aikštėje.

“Į Velsą vykome įmušti daugiau įvarčių nei varžovai, tačiau rezultatyvios lygiosios išvykoje negali būti blogas rezultatas. Ketvirtadienį privalome labiau kontroliuoti kamuolį ir viskas bus gerai. Atrodo, Velse valdėme kamuolį, tačiau tai nepadėjo sukurti pakankamai pavojingų situacijų. Anaiptol. Varžovai mums galėjo įmušti du ar tris įvarčius”, – kalbėjo mažiau nei mėnesį su komanda dirbantis treneris Kibu Vicuna.

Šį ketvirtadienį jau galės remtis didžiausia komandos žvaigžde Diniaru Bilialetdinovu. Pastarasis dėl traumos kurį laiką negalėjo padėti komandai, o šią savaitę jau treniruojasi visu pajėgumu. Pastarasis išskyrė priežastis, dėl kurių komanda nelaimėjo Velse bei pažymėjo, kodėl atsakomosiose rungtynėse vaizdas turėtų būti kitoks.

“Sakyčiau, kad mūsų žaidimui įtaką darė du dalykai: dėl labai užsitęsusios kelionės mums trūko šviežumo bei aikštėje viską darėme per lėtai. Kitais atvejais išvykoje sužaidus 1:1, būtų geras rezultatas, tačiau šiuo atveju – galėjome sužaisti geriau. Bet kokiu atveju, prieš atsakomąsias rungtynes turime nors ir nedidelę persvarą, žaisime Lietuvoje ir, padarę išvadas, sužaisime daug geriau nei žaidėme Velse”, – sakė D.Bilialetdinovas.

Daug prastesnė situacija su kitu vidurio saugu Modestu Vorobjovu. Pastarasis pirmose serijos rungtynėse žaidė kęsdamas skausmą, o ar galės pasirodyti šiandiena, kol kas neaišku.

Prisitaikėme prie jų žaidimo ir nesužaidėme pagal savo galimybes. Dabar mus tenkins lygiosios 0:0, bet tikrai nebus taip, kad eisime laikyti rezultato. Prieš tokį varžovą turime laimėti ne vieno ir net ne dviejų įvarčių skirtumu. Turime parodyti, kad esame žymiai geresni. Kalbant apie mane asmeniškai, tai skausmą dar jaučiu”, – kalbėjo M.Vorobjovas.

Rungtynės tarp “Trakų” ir “Cefn Druids” bus žaidžiamos jau šiandien  19:30 val. Į rungtynes iš sostinės sirgalius veš specialus autobusas.

UEFA Europos lygos preliminarus etapas FK „Trakai“ -Velso „Celf“ Druids jau šiandiena Alytaus stadione 19:30 val. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą