Suburk motociklininkų komandą ir dalyvauk „Mototourism Rally“!

„Mototourism Rally" – tai 8-us metus organizuojamas komandinis nuotykinis ralis po visą Lietuvą. Juo mėgaujasi intelektualūs motociklų vairuotojai ir vairuotojos – taip sako Lietuvos policija, Benediktas Vanagas, Nerijus Juška, Algirdas Toliatas, Aidas Bubinas, Jurgis Didžiulis.

Jeigu tu myli Lietuvą, kaip dainuoja Marijonas Mikutavičius arba tiki, kad „Ji gražesnė nei tu man sakei" (Linas Adomaitis). O gal tiesiog nori visa tą grožį atrasti savo akimis vėl ir vėl iš naujo. Tuomet tu esi lyderis, siekiantis aukštumų karjeroje, gyvenime, pažinime, taip sako mūsų draugas Dakaro pilotas Antanas Juknevičaus.

O ką gi veikia lyderiai „Mototourism Rally"?

Važiuoja motociklais po Lietuvą, aplanko ir pažįsta įdomias Lietuvos vietoves, susitinka ir bendrauja su lankomų vietų bendruomenėmis ir už organizatorių pateiktų užduočių įvykdymą gauna taškus. Užduotys yra susijusios su Lietuvos gamta, istorija, architektūra, etnografiniu paveldu ir leidžia ralio dalyviams, vietiniams ir šalies svečiams, geriau pažinti Lietuvą bei nuotaikingai praleisti laiką. Komanda, surinkusi daugiausiai taškų, laimi.

  • Istorija: rengiamas nuo 2011 metų (8-us metus)
  • Data: rugpjūčio 18 d.
  • Misija: Mada keliauti po Lietuvą
  • Siekiai: keliauti motociklais ir PAŽINTI LIETUVĄ, važiuoti saugiai ir atsakingai
  • Vieta: po visą Lietuvą, iškilmingas finišas Birštone
  • Palaiko: Kultūros paveldo departamentas, Turizmo departamentas, Kultūros ministerija, Lietuvos Policija, VĮ Regitra ir kt.

Suburk motociklininkų komandą ir dalyvauk „Mototourism Rally"! Daugiau informacijos: http://www.mototourism-rally.lt/mtr2018/

Renginio organizatorių infromacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą