Mototrasą Alytaus rajone išbandė profesionalūs lenktynininkai

Alytaus rajono Bakšių kaime įrengtą mototrasą prieš svarbias ir atsakingas lenktynes išbandė ekstremalaus sporto atstovai – keturračių lenktynininkai „Motorider Racing Team“ komanda. Sportininkus pasveikino ir sėkmės artėjančiose varžybose palinkėjo rajono meras Algirdas Vrubliauskas ir administracijos direktoriaus pavaduotojas Virgilijus Pranskevičius.

Keturračių bei bagių ekipos „Motorider Racing Team“ nariai Antanas Kanopkinas ir Adomas Gančerius Dzūkijoje lankėsi pakviesti automobilių sporto entuziasto Sauliaus Janulevičiaus. Pasak S. Janulevičiaus, sportininkai Alytuje apsilankė, siekdami supažindinti visuomenę su sportu ir norėdami įspėti keturratininkus mėgėjus atsakingai važinėti ir negadinti miško paklotės, miško kelių.

Šiuo metu sportininkai A. Kanopkinas ir A. Gančerius ruošiasi bekelės varžybų Europoje – Rumunijos Transilvanijos kalnuose, jau kitą savaitę vyksiančiose „Hunt The Wolf“ lenktynėms. Pasak jų, trasa yra sudėtinga, lenktynininkai varžybas vadina europietišku Dakaru.

Varžybos Rumunijoje truks penkias dienas. „Kilometrų nedaug, bet kiekvienas kilometras įdomus ir labai sudėtingas“, – sakė sportininkas A. Kanopkinas, „Motorider Racing Team“ komandos pilotas.

Lietuvai atstovaujantys sportininkai varžybose dalyvaus su nauja technika ir sieks finišo bei įrodyti, kad jų technika gali įveikti pačias sunkiausias varžybas. „Vietos neprognozuosiu, bet dėsim visas pastangas, kad Lietuvos vėliava plevėsuotų finiše“, – sakė A. Kanopkinas.

Sportininkai Bakšių kaimo karjere išbandė įrengtą trasą, apsilankė Alytaus Jotvingių gimnazijoje, Vaikų dienos centre.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą