Nuotraukos autorius: Marius Šagunevičius

Alytaus SRC „Dzūkija“ iškovojo kelialapį į kitą etapą

Savaitgalį Alytaus SRC „Dzūkijos“ krepšininkai Regionų krepšinio lygoje sužaidė kol kas pačias svarbiausias rungtynes šiame sezone. Iš dviejų žaistų rungtynių alytiškiams žūtbūt reikėjo laimėti bent vieną mačą, norint keliauti į atkrintamąsias.

Vėlyvą penktadienio vakarą Alytaus „Sintek–Dzūkijos“ dubleriai namų aikštelėje priėmė „Jurbarko“ komandą.

Pirmoji susitikimo pusė klostėsi taškas į tašką, tačiau antroje dzūkai svečius paleido į priekį ir iki susitikimo pabaigos nesugebėjo jų pasivyti. Jaunieji alytiškiai rungtynes pralaimėjo – 79:91.

Šeimininkų gretose išsiskyrė Haroldas Rokas ir Martynas Pocevičius, kurie surinko po 18 taškų, Tomas Pačėsas pridėjo 16 bei  Robertas Tvorogas įmetė 13.

Vakar Alytaus SRC „Dzūkijos“ ekipos laukė tolima kelionė į Kelmę, kur mūsiškiai stojo į akistatą prieš Kelmės sporto centro komandą.

Rungtynės  prasidėjo labai rezultatyviai, tačiau tai jokios naudos neatnešė alytiškiams, kadangi po pirmojo ketvirčio SRC „Dzūkijos“ krepšininkai atsilikinėjo – 32:24.

Antrame ketvirtyje charakterį pademonstravę dzūkai panaikino 8 taškų deficitą ir patys solidžiai išsiveržė į priekį - 44:50.

Antroje rungtynių pusėje savo sąlygas varžovams diktavę alytiškiai iškovojo ne tik pergalę rezultatu 86:95, bet ir kelialapį į atkrintamąsias.

Dzūkų gretose rezultatyviausią pasirodymą surengė Tomas Pačėsas, varžovams atseikėjęs 16 taškų, Haroldas Rokas pridėjo 15 bei  Rokas Bučys įmetė 12 taškų.

Atkrintamosiose dzūkų varžovu tapo Radviliškio ekipa.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą