Kalėdinis sportinis vakaras

 

Artėjant šventėms visų žmonių nuotaika yra pakilesnė, kiekvienas nori dalintis gerumu su kitu žmogumi. Sportuojančių žmonių dėmesys paskatino paskutinį šių metų fizinio aktyvumo užsiėmimą padaryti kitokį nei visada. Šį užsiėmimą paminėjome judriosiomis ir tiksliosiomis varžytuvėmis. Visos dalyvės atsitiktine tvarka buvo suskirstytos į tris komandas: snieguolės, nykštukės ir zuikutės. Per šias varžybas reikėjo panaudoti treniruočių metu išlavintą jėgą, pusiausvyrą, tikslumą, greitumą, ištvermę, loginį mąstymą bei parodyti gebėjimą dirbti komandoje. Kalėdinio renginio atidarymo akcentas tapo mankšta – šokis. Vėliau komandos turėjo atlikti įvairias užduotis. Pirmoji užduotis – estafetės, kurios buvo reikalingos įvertinti moterų judrumą, koordinaciją, greitumą ir pusiausvyrą. Antrojoje užduotyje buvo vertinamas loginis mąstymas, trečiojoje - jėga, pusiausvyra ir tikslumas, o papildomų taškų komandos galėjo gauti teisingai atsakę į kalėdinės viktorinos klausimus.
Visos komandos pasirodė puikiai, tačiau pati sportiškiausia tapo zuikučių komanda, surinkusi daugiausiai taškų. Visos dalyvės buvo apdovanotos Alytaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro įsteigtais prizais. Pasibaigus užsiėmimui atsikvėpėme prie arbatos puodelio, dalinomės renginio įspūdžiais, aptarėme visų metų pasiekimus ir ateinančių metų tikslus.
Nesvarbu kokių pergalių pasiekė kiekviena moteris: ar tai buvo padidėjusi rankų jėga, ar labiau išlavėjusi pusiausvyra, ar pagerėjusi pratimų atlikimo technika, ar toks svarbus rodiklis kaip sveikata – visos pergalės yra motyvuojančios ir džiuginančios. Jos džiugina pačius sportininkus, jų artimuosius, trenerius bei visą bendruomenę. Kiekvienas sportuojantis žmogus kiekvieną dieną gali įvardinti bent kelias tos dienos pergales. Todėl linkime mylėti save, rūpintis savimi ir būti fiziškai aktyviems.

Alytaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą