Kraujo donorystės akcija Alytaus apskr. VPK

 

Spalio 9 dienos popietę Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato didžiojoje salėje viešėjo Nacionalinio kraujo centro kolektyvas. Centro plakatai iš anksto kvietė žmones padovanoti kraujo ir patiems sužinoti hemoglobino kiekį kraujyje. Šio apsilankymo metu kraujo paaukojo daugiau nei 50 asmenų, kurie taip pat neliko be simbolinių atminimo dovanėlių nuo Nacionalinio kraujo centro.

Taip pat labai džiaugiamės, kad Alytaus apskr. VPK Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus 2-ojo poskyrio vyresniajam tyrėjui Giedriui Platūkiui pirmajam Alytuje Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2018 m. birželio 4 d. įsakymu buvo įteiktas Lietuvos nusipelniusio kraujo donoro pažymėjimas. Pareigūnas jau daugiau nei 30 kartų yra davęs kraujo ir pagal Nacionalinio kraujo centro duomenis, Alytuje jis pirmasis nusipelnė šio apdovanojimo.

Dėkojame visiems asmenims, kurie atėjo ir paaukojo kraujo, nes jo stygius pastaruoju metu itin jaučiamas. Ne veltui sakoma, norint kažką pakeisti, reikia pradėti nuo savęs.

Linkime sveikatos ir gerumo :)

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą