2019 metų sveikatos įžvalgos Zodiako ženklams: įspėjo, ko reikėtų saugotis

2019-ieji metai – tai Kiaulės metai, kurie yra vadinami vienais laimingiausių ir sėkmingiausių, tačiau derėtų nepamiršti pasirūpinti savo sveikata bet kuriuo atveju. Parapsichologas ir astrologas Vladimiras Azanovas pasidalino 2019-ųjų metų sveikatos srities įžvalgomis Zodiako ženklams. Jis įspėjo dėl potencialių sveikatos problemų, ko reikėtų saugotis ir ką daryti, kad galėtume išvengti tam tikrų sutrikimų.

Avinas

Jo teigimu, tai pagrindinis ženklas, kuriam reikia saugoti savo galvą nuo traumų ir atkreipti dėmesį į regą. Labiausiai reikėtų saugotis nuo traumų griūnant čiuožykloje ar su dviračiu, o automobilyje nepamiršti prisisegti diržo. Parapsichologas pabrėžė, kad kiekvienas Avinas, kurį teko sutikti gyvenime, turėjo randų ant veido ar ant galvos.

Jautis

Jaučiams 2019-aisiais metais reikėtų ypatingai saugotis dėl skydliaukės veiklos sutrikimų, gerklės ir plaučių susirgimų, o taip pat ir šalčio. Šaltis niekam nieko gero nežada, tačiau jaučiai turėtų pasisaugoti labiau, nes sloga, karkalai ir kosėjimas – garantuotas. Todėl šaltuoju metų sezonu vertėtų nepamiršti plataus šaliko. Jį reikėtų vynioti aukštai, arčiau apatinių dantų.

Dvyniai

Dvyniai – tai permainingas ženklas. Šio Zodiako ženklo atstovams reikėtų saugotis nuo rankų ir pečių traumų. Dar viena pažeidžiama vieta – plaučiai. V.Azanovas pataria nekilnoti sunkių svorių, o atsiradus pečių ir nugaros problemoms, reikėtų daryti masažus.

Vėžys

Vėžiams reikia atkreipti dėmesį į tai, ką valgo, mat galima apsinuodyti įvairiu netinkamu maistu ir jūros gėrybėmis. Taip pat šio ženklo atstovai turėtų elgtis atsargiau su vaistų vartojimu.

Liūtas

Liūtas turėtų susirūpinti savo stuburu ir širdimi. Parapsichologas įspėjo, kad infarktų ir stuburo problemos gali atsirasti vasario, rugpjūčio ir lapkričio mėnesiais. Jis patarė nepiktnaudžiauti karštu oru, gerti daug skysčių ir tuo laikotarpiu vengti pirties.

Mergelė

Mergelė – gana aristokratiškas ženklas valgymo procese. Valgant šio ženklo atstovams reikalingas serviruotas stalas ir žvakės. Jie mėgsta valgyti kaip inteligentai prie veidrodžio. Vis dėlto patariama apriboti saldumynus ir gazuotus gėrimus.

Svarstyklės

Svarstyklės turi stebėti, kiek skysčių vartoja, nes per daug – blogai, per mažai – irgi. Žinoma, nekalbama apie alkoholį, o įprastus skysčius, pavyzdžiui, jeigu išgėrėte kavos, būtinai reikia išgerti ir vandens.

Skorpionas

Žiemos metu skorpionams ypatingai gresia peršalimai. Šaltas oras ir vanduo nieko gero nežada šlapimo takams. Vertėtų apgalvoti, kaip apsirengti. Skorpionams nėra apribojimų maistui, galima viską valgyti. Tik reikėtų atsargiai elgtis su alkoholio ir vaistų vartojimu.

Šaulys

Šauliams reikėtų saugoti kepenis ir lėtai valgyti, nes šio ženklo atstovai yra linkę greitai valgyti, dėl ko paskui gali kilti problemų su tulžies pūsle ir akmens mase.

Ožiaragis

Ožiaragiams reikėtų atkreipti dėmesį į kaulų struktūrą, ypač dantų, stuburo ir kojų. Anot V.Azanovo, gali padėti maisto papildai ir svarbu nesiimti didelio fizinio krūvio.

Vandenis

Vandeniui reikėtų stebėti savo spaudimą, kuris gali labai kisti, tai smarkiai pakilti, tai nukristi. Dėl šios priežasties gali atsirasti energijos trūkumas.

Žuvys

Žuvims ypatingai reikėtų stebėti endokrininę sistemą, skydliaukės, kasos ir antinksčių funkcijas. Kaip sako parapsichologas, reikėtų pasitikrinti ir bendras organizmo problemas bei neperdozuoti vaistų, tada viskas bus gerai.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą