Nuotraukos autorius: D.Umbrasas

Švelninat karantino sąlygas Kraujo centre – ypač sudėtinga situacija: šaukiasi pagalbos

Švelninant karantino sąlygas bei atnaujinus planinių paslaugų teikimą gydymo įstaigose, kaip ir buvo tikimasi, ženkliai padidėjo ir kraujo poreikis. Nacionalinis kraujo centras (NKC) šiuo metu jau imasi mobiliųjų kraujo donorystės akcijų organizavimo proceso bei kviečia kraujo donorus, užsiregistravusius D. Nausėdienės iniciatyva sukurtame potencialių kraujo donorų duomenų banke. Tačiau pagrindinė galimybė donorui prisidėti ir padovanoti kraujo karantino metu išlieka atvykstant į stacionarius NKC padalinius, esančius didžiuosiuose šalies miestuose. Aukoti kraujo net ir pandemijos metu yra sudarytos maksimaliai saugios sąlygos. Vos atvykus, donoro prašoma dezinfekuoti rankas, užsidėti apsaugos priemones, pamatuojama temperatūra. Kruopščiai įvertinus donoro pasirengimą, greitai ir saugiai atliekama kraujo paėmimo procedūra.

NKC darbuotojai laikosi nustatytų reikalavimų, kad būtų užtikrinta maksimaliai saugi aplinka tiek donorams, tiek darbuotojams. Visi galintys skirti pusvalandį laiko ir padėti ekstremalioje situacijoje, kviečiami atvykti padovanoti kraujo Vilniuje, (Žolyno g. 34) bei Upės g. 9 (prekybos centre CUP), Kaune (Vytauto pr. 13), Klaipėdoje, (Naikupės g. 28), Šiauliuose, S. (Daukanto g. 90), Panevėžyje, (Nemuno g. 75).

 

Komentarai

  • Patricia Conor
    prieš 16 minučių
    Esu labai laiminga, kad dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti sielos draugę. Esu įsitikinęs, kad yra daug moterų, tokių kaip aš, kurios padarė viską, kas įmanoma, kad susigrąžintų savo vyrus. Aš atėjau čia pasakyti kiekvienai moteriai, kad nežiūrėtų daugiau, nes čia yra atsakymas. Aš visiškai manau, jei būtų buvę kokie penki rašybos raštai, pavyzdžiui, dr. Ilekhojie, pasaulis būtų buvęs geras. Aš ir mano vyras buvome atskirti 4 metams ir aš negalėjau susitvarkyti gyvenimo be jo. Aš pasinaudojau viskuo, kad jį susigrąžintum, bet aš nedirbau, kol perskaičiau daugybę liudijimų apie burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, ir apie tai, kaip jos darbas veiksmingas. yra. Iškart susisiekiau su ja ir ėmiausi žingsnių, kurių ji manęs paprašė, ir po 4 dienų mano buvęs skambino prašydamas atleidimo, kad jis nieko nenori, bet kad mane visam laikui grąžintų. Esu laiminga, kad radau gydytoją Ilekhojie. Tikiuosi, kad jums ji taip pat bus labai naudinga. Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 ARBA el. Paštas: gethelp05@gmail.com

Parašykite komentarą