STEAM proveržis gimnazijoje

2021 m. rudenį NŠA, Vilniaus universitetas, Klaipėdos universitetas kartu su partneriais iš Belgijos, Vokietijos, Estijos, Danijos, Olandijos ir Suomijos pakvietė dalyvauti Lietuvos švietimo įstaigas projekte, kurio tikslas tobulinti STEAM ugdymą Europos mokyklose siekiant stiprinti jaunimo domėjimąsi STEAM dalykais ir karjeros planavimą šia kryptimi. 

Gimnazijos atstovai,  Airida Dalinskaitė, Orestas Šačkus, Žygimantas Pusvaškis, Arvydas Jankauskas, Dominykas Sidaras su stipria mokytojų komanda gavo užduotį  sukurti ir įgyvendinti savo, bei atlikti kitos mokyklos pateiktą STEAM iššūkį. 

Po atlikto Nacionalinės švietimo agentūros ir partnerių visų iššūkių vertinimo buvo atrinkta 10 geriausių iššūkių, kuriuos NŠA pristatys tarptautinėje susitikime. Alytaus Putinų gimnazija gavo džiugią žinią, jog mūsų komandos net 2 iššūkiai ,,Gyvenamasis namas su maisto auginimo - rekreacine zona ant stogo“ ir "Išmanusis teleskopas - “PIKON" yra atrinkti tarptautiniam aptarimui ir talpinimui rengiamuose intelektiniuose produktuose.

Putinų gimnazijos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą