Alytaus rajono savivaldybė pasirašys bendradarbiavimo sutartį su Vytauto Didžiojo universitetu

Birželio 22 d. vykusiame Alytaus rajono savivaldybės tarybos posėdyje vienbalsiai pritarta savivaldybės ir Vytauto Didžiojo universiteto bendradarbiavimo sutarčiai.

Pasirašius sutartį, universitetas informuos apie siūlomas ugdymo krypties programas, galimybes ir sąlygas studijuoti, teiks informaciją apie studijas, mokslą ir šviečiamąją veiklą universitete, kvies savivaldybės mokyklų vadovus ir pedagogus dalyvauti universiteto organizuojamose konferencijose, seminaruose, mokymuose ir kituose pedagogų profesinio tobulinimo renginiuose, skleis informaciją apie kartu su savivaldybe organizuojamus renginius bei iniciatyvas.

Alytaus rajono savivaldybė savo ruožtu skleis universiteto pateiktą informaciją jaunimui apie ugdymo krypties studijas, mokslą ir šviečiamąją veiklą universitete, skatins savivaldybės mokyklų vadovų domėjimąsi ugdymo krypties studijomis universitete, supažindinant mokinius su universiteto ugdymo krypties studijų programomis, stojimo sąlygomis ir procedūromis, teiks universitetui informaciją apie pedagogų poreikį savivaldybės švietimo įstaigose. Taip pat – kvies universiteto darbuotojus bei studentus dalyvauti savivaldybės organizuojamose konferencijose, seminaruose, mokymuose ir kituose renginiuose, skleis informaciją apie kartu su universitetu organizuojamus renginius ir iniciatyvas.

Pasirašius šią sutartį, savivaldybė turės galimybę glaudžiau bendradarbiauti su universitetu, siekiant abipusiai naudingų tikslų kvalifikuoto pedagogų rengimo srityje, užtikrinant pakankamą pedagogų poreikį savivaldybės švietimo įstaigose.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą