Alytaus r. meno ir sporto mokyklos bendruomenė sulaukė džiugios žinios

Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos skelbtame konkurse buvo atrinkta 11 švietimo paslaugų teikėjų, kuriems skirtas finansavimas organizuoti vasaros stovyklas.

„Džiugu, kad ir šiais metais galėsime organizuoti vaikų vasaros stovyklas, kurios svarbios Lietuvos ir Ukrainos mokinių socialinėms bei emocinėms kompetencijoms ugdyti“, – teigė Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Auksė Sapežinskienė. Jau birželio 26 – liepos 3 dienomis Nemunaityje, Vytauto g. 44, bus suorganizuota tęstinė stovykla vaikams ,,Draugystės tiltai“. Stovyklos veiklas koordinuos Alytaus r. meno ir sporto mokyklos mokytoja metodininkė Laima Zalanskienė; stovyklos grupių vadovai, sporto bei muzikos mokytojai Rolandas Lukoševičius ir Gintautas Pikūnas.

Nemokamoje stovykloje dalyvaus 26 vaikai (13  iš Lietuvos ir 13 atvykusių iš Ukrainos) iš penkių mokyklų – Alytaus r. Daugų Vlado Mirono gimnazijos; Alytaus Dzūkijos mokyklos; Alytaus r. Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijos; Alytaus Piliakalnio ir Alytaus Šaltinių progimnazijų. Vaikai stovykloje susipažins su Lietuvos ir Ukrainos šalimis, per įvairias neformaliojo švietimo veiklas bus ugdomos socialinės, emocinės, pilietiškumo, kūrybiškumo kompetencijos. Praeitų metų patirtis parodė, kad stovyklautojai liko sužavėti STEAM veiklomis. Todėl ir šią vasarą pasirinkome bendradarbiavimo partnerystę su Alytaus kolegija ir aktyviais dėstytojais-savanoriais.

Kiekvienas vaikas praktiškai susipažins su gamtos, technologijų, inžinerijos, matematikos mokslų dėsniais ir naujausiais išradimais, savarankiškai eksperimentuos ir kurs. Stovyklaudami vaikai išbandys mėgiamas ir naujas veiklas – užsiėmimai bus integruoti su fizinio aktyvumo veiklomis – komandinio formavimo žaidimais, orientaciniais žygiais, išvažiuojamosiomis edukacijomis, menų terapijomis, užsiėmimais kūrybinėse dirbtuvėse ir kt. Stovykloje svečiuosis aktyvų gyvenimo būdą pamėgę savanoriai, edukatoriai, kurie mielai pasidalins savo patirtimi socialinių-emocinių kompetencijų ugdyme; fizinio aktyvumo skatinime; veikloms, skirtoms tarpkultūriniam Lietuvos Respublikos ir Ukrainos pažinimui bei pilietiškumo ir kūrybiškumo ugdymui.

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

Komentarai

  • alexander castro
    prieš 13 minučių
    Tuščios bankomatų kortelės
    Tapti turtingu ir gyventi turtingųjų bei garsių žmonių gyvenimo būdą yra daugelio žmonių svajonė. Ir nors dauguma žmonių eina į darbą arba ieško kitų etiškų būdų užsidirbti pinigų internete.
    Tuščias bankomatas išima pinigus iš bet kokių bankomatų ir jame nėra vardo, nes jis tuščias, tik jame bus jūsų PIN kodas, jo negalima atsekti ir dabar turiu pinigų verslui, apsipirkimui ir pakankamai pinigų man ir mano šeimai. gyventi toliau.
    ROGRAMUOTA tuščia bankomato kortelė, galinti įsilaužti į bet kurį bankomatą bet kurioje pasaulio vietoje.
    El. paštas: atmservices44@yahoo.com
    El. paštas: atmservices44@aol.com

Parašykite komentarą